Hyppää sisältöön
Soita
Dino henkilonostimet

DINO

Invest in trusted quality.

DINO henkilönostimet

Dinoliftin ja Rotatorin kumppanuus on jatkunut tuloksellisesti jo vuodesta 1979. Pitkä ja menestyksekäs yhteistyö takaa, että lunastamme asiakkaille annetut palvelulupaukset - joka päivä.

DINOLIFT on valmistanut DINO-henkilönostimia Loimaalla vuodesta 1975. DINO on eniten myyty hinattava henkilönostin Euroopassa ja DINO-tuotemerkkiin on aina liitetty laatu ja innovatiivisuus. Dinolift Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille uusia nostinmalleja sekä parantamalla nykyisiä malleja asiakkailta ja markkinoilta saadun palautteen pohjalta.

DINO -henkilönostimet tunnetaan  korkeasta laadustaan, turvallisuudestaan ja tukevasta rakenteestaan ja niiden turvallinen käyttö varmistetaan tarkoin lujuuslaskelmin ja koekuormituksin. Suomalaisille asiakkaille on tärkeää, että DINOjen varaosat ja huolto sekä maan kattava Rotatorin huoltoverkosto ovat aina lähellä. DINOjen jälleenmyyntiarvo on tunnetusti hyvä.

Tutustu DINO -henkilönostimiin ja Dinoliftin tehtaaseen ainutlaatuisessa 3D-maailmassa: DINO Hub.

 

nostimet

Dino 280RXT henkilönostin – kompaktia tehokkuutta

Julkisivuremonteissa nostimen kompakti koko ja riittävä ulottuvuus ovat ratkaisevissa rooleissa. Näistä syistä Rakennuvire päätyi valinnassaan kotimaiseen Dinoliftin 280RXT-henkilönostimeen.

Henkilönostimet

Vatupassi - Euroopan parasta konevuokrausta

”Olemme sitoutuneet vuokraamaan pelkästään suomalaisia Dino-nostimia. Keskittäminen yhteen merkkiin tuo monenlaisia synergiaetuja niin huollon varaosien kuin asiakaspalvelun osalta."

Nostimet

Yhdessä ylöspäin

Yhdessä ylöspäin! LainaLift Oy on henkilönostimien vuokraamiseen erikoistunut perheyritys, joka on tehnyt Rotatorin kanssa yhteistyötä keskeytyksettä jo 35 vuotta.

Rotator ja Dinolift ovat pitkäaikaisia kumppaneita

Rotator Oy ja Dinolift ovat pitkäaikaisia kumppaneita, joiden yhteistyö ja ystävyys perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Videolla Rotatorin Vesa Valtonen ja Dinoliftin Karin Godenhielm kertovat yhteistyöstä, joka on kestänyt jo 45 vuotta.