Hyppää sisältöön
Soita
Dino henkilonostimet

DINO

Invest in trusted quality.

DINO henkilönostimet

Dinoliftin ja Rotatorin kumppanuus on jatkunut tuloksellisesti jo vuodesta 1979. Pitkä ja menestyksekäs yhteistyö takaa, että lunastamme asiakkaille annetut palvelulupaukset - joka päivä.

DINOLIFT on valmistanut DINO-henkilönostimia on valmistettu Loimaalla vuodesta 1975. DINO on eniten myyty hinattava henkilönostin Euroopassa ja DINO-tuotemerkkiin on aina liitetty laatu ja innovatiivisuus. Dinolift Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille uusia nostinmalleja sekä parantamalla nykyisiä malleja asiakkailta ja markkinoilta saadun palautteen pohjalta.

DINO -henkilönostimet tunnetaan  korkeasta laadustaan, turvallisuudestaan ja tukevasta rakenteestaan ja niiden turvallinen käyttö varmistetaan tarkoin lujuuslaskelmin ja koekuormituksin. Suomalaisille asiakkaille on tärkeää, että DINOjen varaosat ja huolto sekä maan kattava Rotatorin huoltoverkosto ovat aina lähellä. DINOjen jälleenmyyntiarvo on tunnetusti hyvä.

 

Nostimet

Yhdessä ylöspäin

Yhdessä ylöspäin! LainaLift Oy on henkilönostimien vuokraamiseen erikoistunut perheyritys, joka on tehnyt Rotatorin kanssa yhteistyötä keskeytyksettä jo 35 vuotta.