Hyppää sisältöön
Soita
Rotator etusivu

Paras kumppanisi

Toimintavarmuutta ja kilpailukykyä yli 60 vuoden kokemuksella

Miksi valita Rotator?

Tuottavuutta ja tulosta oikealla konevalinnalla

etusivu_hero
Yrityksesi tulos voi olla koneista kiinni. Siksi tuomme maahan ja myymme ainoastaan maailman johtavien valmistajien koneita ja laitteita. Edustamme tällä hetkellä 16 tehokasta ja varmatoimista konemerkkiä, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Valitsemme kanssasi oikean koneen oikeaan paikkaan. Asiantuntemuksemme takana on tuloksellinen vuosien ja jopa vuosikymmenien yhteistyö samojen konevalmistajien kanssa. Saat meiltä nopeaa, ystävällistä ja tehokasta palvelua.

Hyvä huolto takaa paremmat yöunet

Huoltopalvelut Rotator
Jotta meiltä hankkimasi kone toimii mahdollisimman kustannustehokkaasti ja tuottavasti, palvelemme sinua myös huollossa, varaosien ja teknisen tuen parissa sekä muissa koneen toimintavarmuutta ylläpitävissä tehtävissä. Omien huoltotilojen lisäksi Rotatorin huoltoautot ovat puhelinsoiton päässä. Siellä missä omaa huoltoautoa ei ole, sopimushuoltaja huoltaa koneesi nopeasti ja luotettavasti. Käytämme aina sataprosenttisesti huollettavan koneen kanssa yhteensopivia merkkien alkuperäisiä tai huollettuja varaosia.

Ammattitaitoiset varaosapalvelut

Rotatorilta ostetut varaosat ovat sataprosenttisesti yhteensopivia huollettavan koneen kanssa. Toimitamme alkuperäisiä varaosia kaikkiin päämiestemme laitteisiin riippumatta siitä, kuka koneen on alun perin tuonut maahan.

Suurin osa valmistajilta tilatuista varaosista tulee yön yli toimituksina, jolloin varaosa on Rotatorin huoltopalvelulla tai asiakkaalla jo tilausta seuraavana päivänä. Yleisimmin tarvittavat huolto-osat kuuluvat myös Rotatorin huoltoautojen vakiovarustukseen. Käyttämällä alkuperäisiä varaosia vältyt yllätyksiltä, lyhennät huoltoaikaa ja ylläpidät koneesi jälleenmyyntiarvoa.

Asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen on meille ykkösasia

ConSite etäseuranta
Olemme jo yli 60 vuoden ajan työskennelleet asiakkaidemme kilpailukyvyn puolesta. Meille on kunnia-asia, että saat varmatoimisen ja tehokkaan koneen sekä luotettavat jälkipalvelut kaikkialla Suomessa.

Teknisen ylivoiman säilyttäminen vaatii osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Omien koulutusten lisäksi päämiehemme kouluttavat henkilökuntaamme edustamiemme tuotemerkkien käyttöön, huoltoon ja turvallisuuteen. Lisäksi neuvomme ja ohjaamme asiakkaitamme, jotta he voivat käyttää koneita entistäkin tehokkaammin, taloudellisemmin ja turvallisemmin.

1954

Tampereen Rakennuskone Oy perustetaan

77,4M€

Liikevaihto 2019

150

Ammattilaista

8

Toimipistettä

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Vuonna 2018 Rotatorin liikevaihto oli 85,4M € ja henkilökuntaa noin 150. Pääkonttorimme on Pirkkalassa Tampereen kupeessa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Liedossa.

Rotatorilla on tytäryhtiö Rotator Eesti OÜ, joka toimii paikallisena Hitachi -maahantuojana.