Huolto

nostintarkastus

Suomen vaativissa olosuhteissa, jatkuvasti kehittyvien konemallien ja asiakkaiden erityistarpeiden vuoksi koneiden huolto- ja varustelu ovat keskeisessä asemassa Rotatorin toiminnassa. Suurin osa rotatorilaisista työskenteleekin jälkipalvelujen parissa.

Maahantuojan tekninen osaaminen ja dokumentit yhdessä oikeiden työkalujen kanssa takaavat oikein suoritetun varustelun. Kun maarakennuskoneen huollosta vastaa Rotatorin ammattitaitoinen huoltoverkosto ja koneessa käytetään alkuperäisiä varaosia, näkyy se konetta vaihdettaessa jälleenmyyntiarvossa.

Koko maan hyvin kattava huolto-organisaatio perustuu asiantuntevaan tekniseen tukeen sekä hyvin varusteltuihin huoltoautoihin. Omien huoltotilojen lisäksi Rotatorin hyvin varustellut huoltoautot ovat jatkuvasti puhelinsoiton päässä. Siellä missä omaa toimipistettä tai huoltoautoa ei ole, on asiansa osaava sopimushuoltaja.

Uusien koneiden varustelut hoidetaan omissa toimipaikoissa uudessa 4500 neliön konekeskuksessa Tampereen kupeessa Pirkkalassa ja Vantaalla. Lisäksi Rotatorilla on toimipisteet Raisiossa, Oulussa, Kuopiossa ja Seinäjoella. Huoltopisteitä on lisäksi Kokkolassa ja Sotkamon Talvivaarassa sekä huoltoautot Lahdessa, Raahessa, Porissa, Joensuussa ja Kittilässä.

Haluatko kysyä Rotator huollosta?

Nimi *

Yritys *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Aihe *

Viesti *