Hyppää sisältöön
Soita

Metso

Murskaus- ja seulontalaitokset

Metso murskaus- ja seulontalaitokset

Metso Lokotrack murskaus ja seulontalaitoksia yhdistää luotettavuus ja korkea kapasiteetti. Lukuisat tunnustetut innovatiiviset yksityiskohdat tekevät Rotatorin edustamista, Lokotrack-malliston laitteista turvallisia, helppokäyttöisiä ja energiataloudellisia.

Metso on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallinjalostuksessa ja kierrätyksessä kaikkialla maailmassa. Metson ratkaisut parantavat asiakkaiden energian- ja vedenkäytön tehokkuutta, lisäävät toiminnan tuottavuutta ja vähentävät ympäristöriskejä tuote- ja prosessiosaamisen avulla.

Metson pääkonttori on Helsingissä. Yhtiöllä on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa, ja sen liikevaihto (pro forma) vuonna 2019 oli noin 4,1 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Maanrakennus

Vumos Oy:lle Metso Lokotrack® ST2.3™ -mobiiliseula

Kajaanilainen Vumos päätyi Metso Lokotrack® ST2.3™ -mobiiliseulaan, joka tulee tehostamaan Vumoksen palvelutarjontaa monella sektorilla. Seulan kompakti koko tuo mukanaan etuja niin sen käyttöön kuin siirtelyyn.