Hyppää sisältöön
Soita
ConSite etäseuranta

Etäseuranta

ConSite ja Owner's site

Hitachi etäseurantajärjestelmä

Global e-Service on online-sovellus, joka on suunniteltu tukemaan ja tehostamaan liiketoimintaasi.

Global e-service

Palvelun osana on tarjolla kaksi järjestelmää: ConSite ja Owner’s Site. Näyttökieliä on tarjolla useita, ja kumpikin järjestelmä on suunniteltu antamaan sinulle ajantasaista tietoa koneesi toiminnasta.

Suomenkielinen ConSite-raportti antaa yksityiskohtaisen analyysin käyttötiedoista, suhdeluvuista ja käyttötunneista. Kuukausiraportti tallennetaan myös Owner’s Site -sovellukseen, josta se löytyy helposti. Päivittäiset työtunnit ja polttoaineen kulutus on merkitty kalenterimuotoiseen taulukkoon värikoodein korostettuina. Tästä saat selvän kuvan siitä, miten tuottavasti ja tehokkaasti koneesi on suoriutunut kuluneen kuukauden aikana. Lisäksi tämä kätevä raportti antaa kuukausitilaston käyttötilasuhteesta. Siitä näkee hyödylliset vertailutiedot edellisen kuukauden polttoaineen kulutuslukemien ja tehokkuuden sekä CO2-päästöjen osalta.

Hitachi-koneesi lähettää päivittäin toiminta-tietoja GPRS- tai satelliittiyhteydellä osoitteeseen www.globaleservice.com. Owner’s Site -järjestelmän kautta pääset välittömästi katsomaan tärkeät tiedot Hitachi-koneittesi käytön ja toimintasi tueksi. ConSite on automaattinen raportointipalvelu, joka kerää yhteen kaikki oleelliset koneen tiedot kuukausiraporttiin. Kuukausiraportit lähetetään sähköpostilla ja tallennetaan Owner’s Site -tilillesi, josta niitä on helppo tarkastella. Global e-Servicen tietojen seuraaminen, vertailu ja analysointi tuottavat yritystoiminnallesi paljon hyötyä, kuten parempaa tuottavuutta, suurempaa tehokkuutta, maksimaalista käyttöastetta ja alhaisemmat käyttökulut.

Jokaisen koneen tehokkuus paranee, kun päästään vertaamaan käyttö- ja joutoaikojen suhdetta. Käyttökulujen hallintaa voidaan tehostaa myös polttoaineen kulutusta analysoimalla. Owner’s Site korostaa myös CO2 -päästö-lukemia, jotta niitä voidaan verrata päästömääräyksiin erityisesti taajama- ja tietyömailla.

ConSite nyt Hitachi huoltosopimuksiin, uusiin ja jo voimassa oleviin, VELOITUKSETTA!

Kysy lisää!

Otso Makkonen, 050 4667 770
otso.makkonen@rotator.fi

Hitachi ConSite

on automaattinen raportointipalvelu, joka lähettää yhteenvetoraportin koneen käytöstä ja toiminnasta kuukausittain omistajan tai käyttäjän sähköpostiin.

 • TEHOKKUUTTA LIIKETOIMINTAASI
 • TUOTTAVUUSANALYYSI
 • TEHOKKUUSVERTAILU
 • TARKAT TIEDOT KONEEN KÄYTÖSTÄ
 • HUOLLON HELPOMPI SUUNNITTELU
 • PROAKTIIVINEN TUKI
 • LUOTETTAVA YHTEISTYÖ JÄLLEENMYYJÄN KANSSA

Hitachi Owner´s Site

on järjestelmä, jonka avulla kuljettaja tai omistaja voi seurata ja tarkastella koneen toimintaa, käyttöä, huoltoja ja tehokkuutta. Järjestelmä toimii internet-selaimen välityksellä.

 • PAREMPI SUORITUSKYKY
 • KORKEAMPI TUOTTAVUUS
 • TEHOKKAAMPI HUOLTOJEN HALLINTA
 • SEISONTA-AJAN MINIMOINTI
 • POLTTOAINETEHOKKUUS
 • TURVALLISUUS

ConSite Pocket

Hitachi-konekantasi seuranta aina kätevästi saatavilla ConSite Pocket -sovelluksen avulla. Saat ilmoitukset työmailla olevien koneittesi toiminnasta suoraan puhelimeesi.

Hitachi Oil Sensor Kit

ConSite Oil sensor

Moottori- ja hydrauliöljyn reaaliaikainen seuranta koneessa olevilla antureilla, jotka mittaavat viskositeettiä, lämpötilaa, tiheyttä ja sähkönjohtavuutta. Voit välttyä jopa kymmenien tuhansien eurojen korjauksilta seuraamalla öljyjen ominaisuuksia koneen käytön aikana.