Hyppää sisältöön
Soita
Hitachi Oil Sensor Kit

ConSite Oil Sensor

Säästä aikaa ja rahaa

Hitachi ConSite Oil Sensor

Hitachi on kehittänyt maarakennusalalle huippuinnovaation, joka toimii osana kaluston etäseurantaan kehitettyä ConSite-järjestelmää. Hitachi ConSite Oil Sensor kerää tietoja kahdelta erikoisanturilta, jotka mittaavat jatkuvasti kaivukoneen moottori- ja hydrauliöljyn laatua.

Parempi koneiden käyttövalmius

Anturijärjestelmä on suunniteltu alentamaan koneen kokonaiskustannuksia, ja se parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä Hitachi-maarakennuskoneisiinsa. Kone lähettää anturitietoa päivittäin Hitachin etäseurantajärjestelmälle. Jos öljyn laatu on heikentynyt tai öljy on likaantunut, saamme siitä ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä ja voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Öljystä voidaan esimerkiksi ottaa näyte laboratoriotutkimusta varten. Näytteen analyysin perusteella voimme päätellä, mikä on aiheuttanut muutoksen ja suorittaa tarvittavat korjaukset nopeasti ja kätevästi vaikka työmaalla. Hitachin asiakkaat voivat olla varmoja koneensa luotettavuudesta ja parhaasta mahdollisesta käyttövalmiudesta, koska ennakoimattomat seisokit estetään.

Miksi Hitachi ConSite Oil Sensor?

  • Moottori- ja hydrauliöljyn reaaliaikainen seuranta koneessa olevilla antureilla, jotka mittaavat viskositeettiä, lämpötilaa, tiheyttä ja sähkönjohtavuutta. Näistä arvoista saadaan analysoitua öljyn tilaa.
  • Hitachin innovatiivinen patentoitu järjestelmä
  • Vältä jopa kymmenien tuhansien eurojen korjaukset seuraamalla öljyjen ominaisuuksia koneen käytön aikana
  • Hitachi päivittää uusia malleja jatkuvasti järjestelmän piiriin
  • Asiakas voi keskittyä tuottavaan työhön ja koneiden käyttöaste paranee
  • Anturit säästävät aikaa ja rahaa
  • Koneiden luotettavuus paranee

 

Kysy lisää!

Otso Makkonen, 050 4667 770
otso.makkonen@rotator.fi