Hyppää sisältöön
Soita
Pocket app

ConSite Pocket

ilmoitukset - hälytykset - paikallistaminen - kuukausiraportit

ConSite Pocket

Hitachi-konekantasi seuranta on aina kätevästi saatavilla ConSite Pocket -sovelluksen avulla. Saat ilmoitukset työmailla olevien koneittesi toiminnasta suoraan puhelimeesi, ja ongelmatilanteessa saat suositukset parhaasta ratkaisusta. Voit tarkkailla työmailla olevia koneitasi ja saat mielenrauhan siitä, että ne toimivat aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Lataa ConSite-kuukausiraportit milloin vain suoraan puhelimeesi.

 

HELPPOKÄYTTÖINEN

ConSite Pocket suunniteltiin sinulle koneesi reaaliaikaiseen seurantaan. Tämä helppokäyttöinen mobiilisovellus tehtiin täydentämään Global e-Service -järjestelmää koneiden kunnon seurantaan. Sovellus on kehitetty koneen omistajaa ajatellen, ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja helppo navigointi. Tämän ansiosta voit keskittyä hyödyntämään sen loistavia ominaisuuksia.

REAALIAIKAISET HÄLYTYKSET

Saat hälytyksen suoraan puhelimeesi reaaliajassa heti, kun koneessa havaitaan ongelma. Hälytys antaa tarkan kuvauksen koneen tilanteesta. Saat valmistajan suositukset siitä, mihin toimiin tulisi ryhtyä missäkin tilanteessa ja tapauskohtaisesti selkeät ohjeet itse tehtävistä toimenpiteistä ongelman selvittämiseksi.

KONEEN PAIKALLISTAMINEN

Pysyt koko ajan tilanteen herrana, kun sinulla on aina käytettävissäsi paikkatieto siitä, missä mikäkin koneesi on. Tämän helppokäyttöisen ominaisuuden avulla valitset ensin koneen ja sitten alueen, ja tämän jälkeen sovellus näyttää sinulle kartalta koneesi tarkan sijainnin. Parhaan tuloksen paikannustoiminnosta saat, kun laitteellesi on ladattu Google Maps.

RAPORTTIEN LATAUS

Voit ladata koneiden kuukausiraportit suoraan puhelimeesi milloin ja missä tahansa yhdellä klikkauksella ConSite Pocket -sovelluksestasi. Voit vertailla eri kuukausien raportteja, seurata koneittesi kuntoa ja tarkastella niiden käyttöaikoja kätevästi puhelimesi näytöllä. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme, että laitteessasi on Adobe Acrobat Reader.

Vaihe 1. Hanki Global e-Service -tunnus
Jotta saisit ConSite Pocket -sovelluksella tietoja koneiltasi, sinulla on oltava käyttäjätunnus. Jos sinulla ei vielä ole Global e-Service -tunnusta, käänny oman Hitachi-myyjäsi puoleen.
Vaihe 2. Lataa sovellus
Lataus Google Play -kaupasta Android-puhelimelle, lataus App Storesta iPhonelle.
Vaihe 3. Kirjaudu sisään ja aloita käyttö
Sisäänkirjautuminen tapahtuu antamalla Global e-Service -tunnus ja salasana.

 

Kysy lisää!

Otso Makkonen, 050 4667 770
otso.makkonen@rotator.fi