Hyppää sisältöön
Soita
JLG henkilonostimet

Huoltosopimukset ja henkilönostintarkastukset

Sertifioidut henkilönostintarkastukset

Säännöllinen nostolaite- tai henkilönostintarkastus mahdollistaa turvallisen työskentelyn ja varmistaa ettei turhia tuotantokatkoksia synny.

Henkilöiden nostamiseen ja nostamisessa käytettävien laitteiden käyttöön liittyy riskitilanteita, jonka vuoksi laitteiden käyttö on tarkoin säädeltyä ja valvottua toimintaa. Nostimien käyttäjien turvaksi on säädetty laki, jonka mukaan tarkastamatonta henkilönostinta ei saa käyttää. Maahantulotarkastuksen jälkeen nostimet tuleekin tarkistuttaa vuosittain. Rotatorilla lakisääteisiä henkilönostinten vuositarkastuksia tekevät kokeneet, sertifioidut nostintarkastajat. Ammattilaisen toimesta suoritettu henkilönostintarkastus varmistaa turvallisen ja toimintavarman työkoneen.

Henkilönostimille tehtyyn huoltosopimukseen kuuluu vuosittainen määräaikaistarkastus.

 

MAAHANTULOTARKASTUKSET

Rotator suorittaa koneen maahantulotarkastuksen ennen koneen toimitusta asiakkaalle. Näin varmistutaan siitä, että laite vastaa kaikkia määräyksiä.

VUOSITTAISET MÄÄRÄAIKAISTARKASTUKSET

Henkilönostin on tarkastettava vuoden välein ja tarkastuksen saa suorittaa vain sertifioitu nostintarkastaja, joita Rotatorilla on useita.

PERUSTEELLISET PURETTUNATARKASTUKSET (ns. 10-vuotistarkastukset)

Rotator suorittaa myös lakisääteisiä perusteellisia purettunatarkastuksia, joissa henkilönostin puretaan osittain ja tietyt komponentit tarkastetaan NDT-menetelmin. Perusteellinen määräaikaistarkastus on tehtävä vähintään 10 vuoden välein.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnan henkilönostintarkastuksiin. Kysy siis tarjous asiantuntijoiltamme!

Makkonen Otso

jälkipalvelupäällikkö

050 4667 770

Toimipiste: Vantaa, toimialue: koko Suomi
huolto fpt industrial-moottorit

Kasurinen Timo

QSHE-päällikkö

010 5838 021

Vantaa

Henkilönostimet

Asiakaslähtöistä vuokrauspalvelua ja laadukkaita koneita

Harjavaltalainen rakennuskonevuokraamo Valtavuokraus Oy luottaa JLG henkilönostimiin.