Hyppää sisältöön
Soita

Uusi Hitachi ZW220-7

Uusi Hitachi ZW220-7

Tehokasta työskentelyä Hitachi ZW7-sarjan pyöräkuormaajilla

Hitachi esittelee ensimmäisen Stage V -päästömääräykset täyttävän pyöräkuormaajansa, joka on samalla myös ensimmäinen ZW-7 sarjan malli. Poikkeuksellisen tehokkuuden, maksimaalisen käyttöajan ja Hitachin tarjoamien etävalvontatyökalujen ja -palveluiden ansiosta koneen tuottavuus on täydellisessä hallinnassa.

TÄYSIN UUDISTETTU OHJAAMO

Täysin uudistetussa ja tilavassa ohjaamossa on erityisen mukava työskennellä. Lisäksi koneissa on markkinoiden alhaisimmat melu- ja tärinätasot sekä muun muassa:

• säädettävä käsinoja integroidulla ohjaimella
• ergonomisesti suunnitellut sähköiset ohjausvivut
• jämäkkä istuin etu- ja takajousituksella
• 8 tuuman LCD-teräväpiirtonäyttö
• Bluetooth®

AERIAL ANGLE -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Aerial Angle -kamerajärjestelmän ansiosta kuljettajalla on poikkeuksellinen 270-asteen lintuperspektiivinäkymä työskentely-ympäristöönsä. Takaesteiden havaitsemis- ja varoitusjärjestelmä hälyttää välittömästi, jos jokin on lähellä koneen takaosaa.

MAKSIMOI TUOTTAVUUS

Hitachi ZW7 pyöräkuormaaja on polttoainetaloudellisinen ja tehokas. Uutena ominaisuutena lyhyen lastausoperaation lähestymisnopeuden toiminto, joka on säädettävissä tarpeen mukaan. Tämän toiminnon ansiosta kone on kuormauksessa nopeampi ja tehokkaampi.

ÄLYKKÄÄT JÄRJESTELMÄT

Koneessa on vaakajärjestelmä, joka edesauttaa kuormauksessa. Lisäksi polttoainetaloudellisuutta voi seurata uuden ECO-mittarin avulla ja suorituskykyä voidaan parantaa useilla säädöillä, jotka vaikuttavat koneen toimintoihin.

TÄYDELLINEN HALLINTA JA TUKI

Hitachi tarjoaa asiakkaalle koneen koko elinkaaren ajaksi laajan valikoiman jälkipalveluja, sekä pääsyn koneen tärkeisiin tietoihin. Etävalvontajärjestelmät auttavat seuraamaan koneen työtehokkuutta ja tuottavuutta, seuraamaan sijaintia ja suunnittelemaan ylläpitoa.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Täyttää EU:n tason V päästömääräykset tuottavuudesta tinkimättä.

HUOLTOSOPIMUS

Rotator Oy:n kattava jälkipalveluverkosto pitää telat liikkeellä ja pyörät pyörimässä, oli sitten kyseessä osatarve, tekninen tuki, korjaus tai huolto.

Solmimalla huoltosopimuksen saat varmuuden siitä, että uusi koneesi on aina asianmukaisesti huollettu ja saat samalla koneellesi pidennetyn takuun.