Hyppää sisältöön
Soita

HC-trukit ja materiaalinkäsittelylaitteet

Rotator myy ja huoltaa kokonaistaloudelliset HC-materiaalinkäsittelykoneet. Laajaan valikoimaan sisältyy sähkötrukkeja (litium-ion ja lyijy), polttomoottoritrukkeja (diesel- ja nestekaasutrukit), 4×4 maastotrukkeja, lavansiirtovaunuja, keräilytrukkeja, työntömastotrukkeja ja pinoamisvaunuja eri kokoluokista. Kaikille HC-koneille myönnetään 3v/2000h takuu! Lisäksi kaikki Rotatorin maahantuomat HC-trukit tarkastetaan huolellisesti kattavan listan mukaan ennen toimitusta asiakkaalle.

Me lupaamme että HC-trukkien ja -materiaalinkäsittelykoneiden, sekä Rotatorin maankattavan jälkipalveluverkoston avulla varmistat logistiikkasi toiminnan.

Ole yhteydessä meihin niin tarjoamme sinulle takuulla kokonaistaloudellisimman ja luotettavimman ratkaisun. Kauttamme saat uudet ja käytetyt trukit sekä niihin liittyvät palvelut oli sitten kyseessä trukkien vuokraus, trukkihuolto, huoltosopimukset, kuljettajakoulutukset, konsultointi tai varaosat ja tarvikkeet.

Heti toimitettavissa olevat trukit

Tutustu trukkimallistoon

Polttoainekäyttöiset trukit

Sähkötrukit (Li-ion)

Sähkötrukit

Lavansiirtovaunut ja pumppukärryt

Keräilytrukit

Työntömastotrukit

Pinoamisvaunut

Kattava valikoima materiaalinkäsittelylaitteita verkkokaupassa!

Rotator Oy:n edustamat HANGCHA-materiaalinkäsittelykoneet kattavat kaikki laitetarpeet pumppukärryistä aina 48 tonnin vastapainotrukkeihin sisältäen koneet niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Hangcha on maailman kahdeksanneksi suurin trukkivalmistaja

Yli 60-vuotisen historiansa aikana Hangcha on kehittynyt yhdeksi johtavista maailmanlaajuisista materiaalinkäsittelylaitevalmistajista. Tällä hetkellä HANGCHA valmistaa vuosittain yli 250 000 yksikköä trukkeja ja varastolaitteita nykyaikaisessa tehtaassaan Kiinan Li-anissa, Zhejiangin maakunnassa.

Huolto

Rotatorin huoltoverkosto palvelee maanlaajuisesti. Huollamme kaikki trukkimerkit ja -mallit. Rotatorin noin 160 työntekijästä peräti 75% toimii jälkimarkkinoinnin parissa. Huoltoautoja kenttäasentajineen on tällä hetkellä 37, huoltoja tarjoavia Rotator-toimipisteitä kahdeksan ja sopimushuoltoyrityksiä 13. Laaja ja kattava huoltoverkosto on myös merkkivalikoimaltaan laaja, kuten Rotator yrityksenäkin.

Varaosat

Rotator on pitänyt asiakkaiden pyörät pyörimässä myös vuosikymmenien aikana tehokkaaksi ja luotettavaksi kehittyneellä varaosapalvelulla. Rotatorilta ostetut varaosat ovat sataprosenttisesti yhteensopivia huollettavan koneen kanssa.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Paimensalo Lassi

trukkimyynti

050 339 2923

Toimipiste: Pirkkala, myyntialue: koko suomi
trukit

Puhakka Jorma

Myyntijohtaja

040 5562 774

Toimipiste: Vantaa, myyntialue: koko Suomi
kurottajat trukit

Trukit

Käyttökoulutusta HC-trukeilla – Luksia

Luksian Nummelan toimipisteeltä löytyy Rotatorin toimittama uusi XF-sarjan HC-trukki. Mallimerkinnältään tämä kyseinen yksilö on CPCD 35 XF.