Hyppää sisältöön
Soita

Rotator trukkivalikoima

Logistiikan parhaat ratkaisut

Ratkaisut logistiikkaan ja materiaalinkäsittelyyn vuosikymmenten kokemuksella

Jos uuden materiaalinkäsittelykoneen hankinta on ajankohtainen voit tutustua edustamiimme HC- ja Merlinum trukkeihin oheisten linkkien kautta. Rotator tarjoaa kattavat huolto- ja varaosapalvelut näiden lisäksi myös Unicarriers tuotteisiin.

HC-trukit ja materiaalinkäsittelylaitteet

HC-materiaalinkäsittelykoneiden laajaan valikoimaan sisältyy sähkötrukkeja (litium-ion ja lyijy), polttomoottoritrukkeja (diesel- ja nestekaasutrukit), 4×4 maastotrukkeja, lavansiirtovaunuja, keräilytrukkeja, työntömastotrukkeja ja pinoamisvaunuja eri kokoluokista. Kaikille HC-koneille myönnetään 3v/2000h takuu! Lisäksi kaikki Rotatorin maahantuomat HC-trukit tarkastetaan huolellisesti kattavan listan mukaan ennen toimitusta asiakkaalle.

Merlinum-sähkötrukit

Merlinum Forklift on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön myös talvella. Päästötön ja hiljainen Merlinum sähkötrukki on erinomainen valinta myös varaston tai tuotantolaitoksen sisällä tehtävään materiaalinkäsittelyy. Valikoima sisältää nyt kapasiteetit 6 – 11t, mutta mallisto myös laajenee lähitulevaisuudessa 16-tonniin saakka.