Hyppää sisältöön
Soita

UniCarriers LogiMAT 2019 -messuilla

24.1.2019

UniCarriers keskittyy kuljettajaan

Dynaaminen kaarreajon hallinta (DCC), haarukkaturva-alue (Fork Safe Zone) ja LAS-järjestelmä: huolimatta hienoista teknologisista ratkaisuista trukeissa, niiden kaikkein tärkein ja arvokkain osa on kuljettaja. Tästä syystä UniCarriers keskittyy LogiMAT 2019 -messuilla terveys- ja turvallisuuskysymyksiin. Maailmanlaajuisesti toimiva trukkien kehittäjä esittelee kuljettajan hyvinvointia ja turvallisuutta ajatellen suunniteltuja UniCarriers 360° -palvelupaketin ergonomisia laitteita ja konsepteja. Osastolla voi tutustua myös tuotevalikoiman teknisiin innovaatioihin, kuten äskettäin kehitettyyn, energiatehokkaaseen litiumioni-akkuteknologiaan.

Logistiikka-alalla työntekijät ovat tärkein voimavara. Varastoinnin vaatimusten tullessa jatkuvasti monimutkaisemmiksi hyvin koulutetun ja luotettavan henkilökunnan tarve kasvaa. Siinä on kylliksi syytä sille, että UniCarriers keskittyy kuljettajaan LogiMAT 2019 -messuilla. Kuljettajan osuus on noin 70 prosenttia, vuorotyössä jopa 90 prosenttia, trukkiyksikön (trukki + kuljettaja) kokonaistoimintakuluista. Työurien pidentyessä terveydestä huolehtimisen merkitys kasvaa entisestään. UniCarriers on jatkuvasti kehittänyt ajoneuvojaan tätä ajatellen: miniohjauspyörästä kallistuvaan istuimeen, Ergologic-ohjaussauvaan sekä lattiatason korkeussäätöön. Lukuisat ergonomiset varustevaihtoehdot varmistavat kuljettajan luontevan ajoasennon ja parhaan turvallisuuden. Intuitiiviset ohjaimet, mukavat istuimet ja näkyvyydeltään optimoidut ohjaamot antavat huippuluokan käyttömukavuuden. Jotta työntekijät voisivat pitkään pitää yllä kuntoaan, liikunnan tulisi olla työhön nähden tasapainoista. Uudella ”Forklift Fitness” -sovelluksellaan UniCarriers esittelee trukinkuljettajille tehokkaita voima- ja venyttelyharjoituksia videoiden opastuksella.

‘Kaikki on kiinni kuljettajasta’

Kuljettajan terveyteen ja turvallisuuteen panostamalla UniCarriers pienentää työntekijöiden riskiä kärsiä väsymisestä ja fyysisestä rasituksesta. Tämän ansiosta tyytyväisyys ja tehokkuus lisääntyvät, mikä parantaa koko yrityksen tehokkuutta. UniCarriers ottaa tämän aiheen esille myös LogiMAT-messujen innovaatiofoorumissa. Oliver Priedigkeit, Saksan UniCarriersin asiantuntija, pitää kaksi luentoa aiheenaan ”It all depends on the driver”, eli ”kaikki on kuljettajasta kiinni’”. Luennot ovat tiistaina 19.2 klo. 12.15 – 12.45 ja keskiviikkona 20.2 klo. 16.15 – 16.45.

UniCarriers esittelee osastollaan myös tuotteisiinsa liittyvän innovaation: yhtiö varustaa trukkimallistonsa energiatehokkaalla litiumioni-akkuteknologialla. Tämä huoltovapaa akkuteknologia tarjoaa etuja tavanomaisiin lyijyakkuihin verrattuna erityisesti silloin, kun trukkien käyttövalmiuden on oltava huippuluokkaa ja puhdasta akkuteknologiaa vaaditaan vuorotyökäytössä – esimerkiksi tuotannossa, elintarviketeollisuudessa ja pakkaustoiminnoissa.

UniCarriers Logimat

Tervetuloa tutustumaan UniCarriersiin lähemmin Stuttgartin LogiMAT-messuille 19. – 21. helmikuuta 2019. Osasto D61 sijaitsee hallissa 10.