Hyppää sisältöön
Soita
UniCarriers trukkivalikoima

Rotator trukkivalikoima

Logistiikan parhaat ratkaisut

Ratkaisut logistiikkaan ja materiaalinkäsittelyyn vuosikymmenten kokemuksella

Rotator Oy:n trukkivalikoima koostuu UniCarriers sähkö- ja polttomoottorikäyttöisistä vastapainotrukeista, Atlet by UniCarriers varastotrukeista  ja Merlinum sähkötrukeista. Alan johtavat logistiikan ja varastonhallinnan tuotteet mahdollistavat kustannusten minimoinnin ja materiaalinkäsittelyn sujuvuuden. Logistiikassa suorituskyvyllä ja ergonomialla on suuri merkitys, mutta vielä suurempi merkitys on sillä kuinka paljon saat vastinetta rahalle. Pitkällä tähtäimellä tämä ratkaisee sen, kuka vie voiton.

UniCarriers-trukkien historia alkoi 25. elokuuta 1957, kun ensimmäinen Nissan-trukki valmistui kokoonpanolinjalta Nissan Motorin Totsukan tehtaalla. Laajentaakseen läsnäoloaan trukkialalla entisestään, Nissan Forklift liittyi UniCarriers-ryhmään vuonna 2012. Trukkiliiketoiminnan tuotteet ovat olleet Unicarriers-brändinimen alla vuodesta 2015.

Rotator aloitti vastapainotrukkien maahantuonnin 1973 Datsun – trukkimerkillä, sen jälkeen jatkettiin pitkään Nissan – trukkimerkillä, kunnes yllä mainittu Nissanin liittyminen Unicarriers – ryhmään tapahtui 2012 vuonna ja Nissan tuotenimi jätettiin pois 2015 vuodesta alkaen.

Atlet on ollut Rotatorin varastotrukkien tuotemerkki kohta jo 20 vuotta ja Atlet kuuluu myös Unicarriers – ryhmään.

Tällä hetkellä Atletin varastotrukit valmistetaan Ruotsissa ja Unicarriers vastapainotrukit pääosin Espanjassa. Suurimmat polttomoottoritrukit valmistetaan yhä Japanissa.

Vaikka Unicarriers merkki on uusi, toiminnan ydin on edelleen sama kuin Nissan-trukeissa – ”pitää asiakkaiden toiminta liikkeellä”.

Lue lisää Unicarriersin historiasta

UniCarriers vastapainotrukit

Unicarriers vastapainotrukit sopivat täydellisesti materiaalinkäsittelyyn ja nostoihin. Trukin painopiste on keskittynyt takaosaan, joten raskaidenkin taakkojen käsittely onnistuu turvallisesti ja jouhevasti.

Atlet by UniCarriers varastotrukit

Atlet by Unicarriers varastotrukkien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja käyttömukavuuteen. Laajasta valikoimasta on valittavissa varastonhallintaan parhaiten sopivat ratkaisut.

Merlinum sähkötrukit

Merlinum Forklift on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön myös talvella. Valikoimaan kuuluvat sähkötrukit ovat kapasiteeteiltaan 6-11t. Merlinum -sähkötrukeilla on mm. markkinoiden tilavin ohjaa

Täydennä valitsemaasi tuotetta kattavilla lisäpalveluilla

UniCarriers sahkotrukit

Huoltosopimukset kaikkiin trukkimerkkeihin.

UniCarriers kalustonhallintajärjestelmä auttaa parantamaan tehokkuutta.

Logistiikka

UniCarriers kestää Selkämeren Jään haastavat olosuhteet

"Uudet UniCarriers-trukit ovat ergonomisia ja kaikin puolin miellyttäviä käyttää. Trukit ovat tärkein työkalumme ja niiden pitää olla ehdottoman toimintavarmoja"

varastoratkaisut trukit

Kaikki varastoratkaisut samasta paikasta

Suomen Akut Oy hankki kaikki varastoratkaisunsa yhdestä paikasta, Rotatorilta.