Hyppää sisältöön
Soita

Logistiikan parhaat ratkaisut Rotatorilta

Trukkipuoli on ollut Rotatorin materiaalinkäsittelyn selkäranka 1970-luvulta saakka ja valikoimassa löytyy parhaat ratkaisut niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Rotator Oy:n erottaa monista muista kilpailijoista poiketen laaja tuoterepertuaari, joka kattaa parhaat logistiikkaratkaisut eri työympäristöihin.

”Meiltä löytyy UniCarriers vastapainotrukit ja Atlet by Unicarriers varastotrukit sekä uusimpana valikoimaan tulleet Merlinumin isot ulkokäyttöön tarkoitetut sähkötrukit. Näiden lisäksi Rotatorilta löytyy muun muassa pyöräkuormaajat ja kurottajat, joten kaikki mitä materiaalinkäsittelyyn tarvitset löytyy saman katon alta. Monessa tuotantolaitoksessa tai logistiikkakeskuksessa on käytössä henkilönostimia, meiltä löytyy myös ne valikoimastamme”, sanoo Rotator Oy:n trukkipuolen myyntijohtaja Juha Jaakola.

Laaja tuotevalikoima yhdistettynä kattaviin palveluihin tekevät Rotatorista luotettavan kumppanin.

”Kuten kaikissa muissakin osastoissamme, myös materiaalinkäsittelykoneissa palvelukokonaisuus on se ratkaiseva tekijä pitkien ja toimivien asiakassuhteiden rakentamiseen. Meiltä löytyy ergonomisten ja tehokkaiden trukkien lisäksi maan kattava huoltoverkosto, tekninen tuki ja monipuoliset rahoitusratkaisut. Huollon toimivuuden tärkeyttä ei voi tälläkään puolella vähätellä ja tarjoammekin asiakkaillemme erittäin kattavia huoltopalveluita. Huollamme totta kai kaikki myymämme koneet ja merkit, mutta palvelu ei rajoitu pelkästään niihin. Meiltä saa asiantuntevat ja osaavat huoltopalvelut kaikkiin materiaalinkäsittelykoneisiin merkistä riippumatta”, kertoo Jaakola.

Hankintoja tehtäessä tutkitaan usein myös eri rahoitusvaihtoehtoja

”Tarjoamme perinteisten osamaksurahoitusten lisäksi  rental – rahoitusta, joka sisältää kaikki laitteen kiinteät kulut eli pääoma, huolto ja kunnossapito. Kyseessä on leasingtyylinen malli, jonka selkeitä etuja ovat kiinteiden kulujen helppo ennakointi, kaluston tuoreus ja uusintakyky sekä yrityksen kassan rasituksen pieneneminen hankintaa tehtäessä. Rental – rahoitus on nykyään erittäin suosittu tapa hankkia logistiikan kalustoa ja sitä käyttävät kaikenkokoiset yritykset”, toteaa Jaakola.

Trukit saa halutessaan myös vuokralle. Rotatorilta saa trukit lyhyt – ja pitkäaikaiseen vuokraukseen. Vuokraaminen on järkevä vaihtoehto kun tarvitaan trukki tai lisätrukkeja tasaamaan tuotanto- /sesonkipiikkejä. Se on helppo ja vaivaton tapa, sillä asiakas voi palauttaa trukin sopimuksen mukaan. Kattavasta valikoimasta löytyy laaja valikoima vuokratrukkeja heti töihin.

UniCarriers – japanilaista laatua

Vastapaino- ja varastotrukeissa merkki UniCarriers ei välttämättä heti soita kelloja, mutta kun Jaakola avaa asiaa enemmän, nousee sen taustalta tuttuakin tutumpi merkki.

”Kyseessä on aikaisemmin Datsun ja Nissan-nimillä myyty trukkimerkki, joka on ollut meillä valikoimassa 1970 luvulta saakka. Yrityskauppojen myötä nimi on muuttunut Unicarriersiksi, mutta kuoren alta löytyy sama hyväksi havaittu laatutuote. Pitkän linjan trukkivalmistajana UniCarriers on satsannut vahvasti ergonomiaan ja koneen tehokkuuteen onnistuen siinä erinomaisesti ja valikoimasta löytyy kilpailukykyiset mallit niin polttomoottori- kuin sähkökäyttöisinä. Ergonomiaa ei koskaan voi vähätellä, sillä koneilla tehdään pitkiä päiviä ja toistuvia töistä johtuvia vammoja on alalla esiintynyt paljon. Unicarriersin trukeissa kuljettajan ergonomia on huipputasoa ja työskentely miellyttävää”, valaisee Jaakola.

Unicarriersin polttomoottoritrukit valmistetaan Espanjassa 5,0t saakka ja sitä suuremmat valmistetaan yhä Japanissa. Unicarriersin myös Atlet tuotemerkillä tunnetut varastotrukit valmistetaan Ruotsissa, kuten myös Merlinumin sähkötrukit. Vastapainotrukkien kapasiteetti ulottuu 1,25 tonnista aina 10 tonniin saakka. Lisäksi varastotrukkipuolelle on saatavilla muun muassa lavansiirtotrukit, pinoamisvaunut, työntömastot, kapeakäytävä-, nelitie- ja keräilytrukit.

Merlinum – isot sähkötrukit ulkokäyttöön

Uusimpana tulokkaan trukkivalikoimassa on Merlinum Forklift –trukit. Se on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön myös talvella. Valikoimaan kuuluvat sähkötrukit ovat kapasiteeteiltaan 6-11t.

”Myös isolla puolella sähkötrukit ovat tulevaisuuden juttu. Koko ajan yhä useampi toimija päätyy siihen ratkaisuun, ettei hanki enää polttomoottorikoneita edes ulkokäyttöön. Kartoitimme isojen ulkokäyttöön suunniteltujen trukkien osalta useita eri vaihtoehtoja, joista ruotsalainen Merlinum osoittautui parhaimmaksi myös talviolosuhteissa käytettäväksi. Merlinum -sähkötrukeilla on mm. markkinoiden tilavin ohjaamo, suurin akkukapasiteetti ja alhaisin melutaso”, sanoo Jaakola.

”Merlinum sähkötrukkien mallisto laajenee vuoden 2021 aikana 16 tonnisiin asti. Tämä avaa täysin uuden asiakaspotentiaalin meille ja voimme tarjota asiakkaillemme yhä suurempaa kokonaisuutta”, kertoo Jaakola.

Rotatorilta saa kaikki trukit myös testikäyttöön

”Meiltä saa Unicarriers ja Merlinum –demokoneet koekäyttöön omalle työmaalleen, jotta voi todeta niiden edut ja toimivuuden omassa käyttöympäristössään. Kysy lisää demokoneista myyjiltämme”, vinkkaa Jaakola.

Toimivat kokonaisratkaisut varastointiin

Palvelupuolella Rotator tarjoaa asiakkailleen myös kokonaispaketteina varastoinnin hyllyratkaisut. Varaston toimivuus ja tilojen maksimaalinen käyttö on varastoliiketoiminnan kulmakivi.

”Tuomme oman vuosikymmenten kokemuksen eri varastointiratkaisuista myös asiakkaiden saataville tarjoamalla koko pakettia varaston suunnittelusta toteutukseen. Suunnitteluvaiheessa optimoimme varastotilan hyllyjen ja käytävien sijoittamisen niin, että käytössä on mahdollisimman paljon varasto/hyllytilaa. Toimivuuden suunnittelussa hyödynnämme vahvaa osaamistamme saadaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Yhdessä kumppaniemme kanssa toimitamme hyllyt, järjestelmät ja tarvittavat koneet. Ja mikä parasta, pystymme tarjoamaan rahoituksen koko pakettiin (hyllyt, järjestelmät ja trukit). Ensimmäiset kokonaispaketit on toimitettu 2020 kesällä ja yhteistyö hyllytoimittajien kanssa sujuu hienosti. Palaute asiakkailta on ollut niistä todella positiivista”, sanoo Jaakola lopuksi.

Myynnin yhteystiedot

varastoratkaisut trukit

Kaikki varastoratkaisut samasta paikasta

Suomen Akut Oy hankki kaikki varastoratkaisunsa yhdestä paikasta, Rotatorilta.