Hyppää sisältöön
Soita
Pocket app

ConSite Pocket

Hitachi tekee kaluston etäseurannasta helppoa

21.2.2019

ConSite Pocket

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV on esitellyt uuden sovelluksen, jonka avulla asiakkaat voivat hallita kalustoaan etäyhteydellä älypuhelintaan tai mobiililaitettaan käyttäen. Sovellus on nimeltään ConSite Pocket, ja se on kehitetty täydentämään Hitachin Global e-Service -valvontajärjestelmää koneiden omistajia ajatellen. Sovelluksen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja siinä navigointi on helppoa.

Asiakkaat voivat käyttää uutta sovellusta noutaakseen Hitachi-koneittensa ConSite-kuukausiraportteja, joista näkyvät mm. tiedot päivittäisestä työajasta ja polttoaineen kulutuksesta. Niitä voidaan verrata edellisen kuukauden raportteihin, ja siten on mahdollista seurata kunkin koneen toimintatehokkuutta.

Sovellus näyttää asiakkaan kaluston kunkin Hitachi-kaivinkoneen ja -pyöräkuormaajan tarkan sijainnin Google Mapsin avulla. Missä ja milloin tahansa omistaja voi myös seurata koneittensa tilaa työkohteissa, ja mahdolliset hälytykset lähetetään reaaliajassa omistajalle ja paikalliselle jälleenmyyjälle, joka voi ryhtyä heti toimenpiteisiin, jos tilanne niin vaatii. Sovellus antaa valmistajan suositukset siitä, miten tulisi toimia ja tarjoaa vaihe-vaiheelta-ohjeet toimenpiteiden suorittamiseksi tietyissä tapauksissa.

“ConSite Pocket on nopea, kätevä ja helppokäyttöinen”, sanoo Tom van Wijlandt, HCME:n huoltokehityspäällikkö. “Tavoitteenamme on tehdä asiakkaittemme elämästä helpompaa, ja tämän viimeisimmän kehitystyömme tuloksen ansiosta Hitachin etäseurantajärjestelmä on heillä käden ulottuvilla missä tahansa.”

ConSite Pocket -sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Playstä.