Hyppää sisältöön
Soita

Nimitysuutinen:

Lisävoimaa Rotatorin kurottajamyyntiin

16.2.2023

Nimitysuutinen: Lisävoimaa Rotatorin kurottajamyyntiin

Rotatorin kurottajamyynti on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina. Merlo on vahvistanut markkina-asemaansa Suomessa ja vuosi 2022 oli Rotatorin historian paras kurottajamyyntivuosi. Myynnin kasvun myötä myös kurottajamyynti vahvistuu Vesa Lehdon aloittaessa Merlo-tuotteiden myynnin. Vesa ei ole suinkaan uusi kasvo Rotatorilla, vaan hän on hoitanut jo muutaman vuoden ajan Rotatorin Kuopion alueen maanrakennuskonemyyntiä. Asemapaikkana Vesalla on Rotatorin Kuopion toimipiste, mutta liikkuvainen mies viihtyy paljon kentällä kiertelemässä asiakkaita. Maanrakennuskonemyyntiä Vesa jatkaa rinnan kurottajamyynnin kanssa.

”Kurottajien myynti on aina kiinnostanut minua, joten otan innolla vastaan uuden pestin. Merlo-tuotteet ovat aina olleet innovatiivisia ja kuljettajat arvostavat niiden ajettavuutta ja käytettävyyttä”, Vesa toteaa.

Rotatorin kurottajamyynti:

Puhakka Jorma

Myyntijohtaja

040 5562 774

Toimipiste: Vantaa, myyntialue: koko Suomi
kurottajat trukit
Vesa Vartiainen

Lehto Vesa

Maanrakennuskone- ja kurottajamyynti

040 7787 781

Kuopio
maanrakennus kurottajat

Merlo-kurottajat soveltuvat monipuolisiin töihin.

Kurottajat

Ramirent luottaa Merlo-kurottajiin ja Rotatorin jälkipalveluihin

Kurottaja on monipuolinen kone työmaille ja niiden suosio kasvaa tasaisesti koko ajan. Kurottaja soveltuu muun muassa kuormanpurkuihin, lajitteluun, tavaran kuljetuksiin, nosturiksi ja henkilönostimeksi.