Hyppää sisältöön
Soita
Pinoamisvaunut

Atlet by UniCarriers Pinoamisvaunut

  • Esittely
  • Ergo-sarja
  • Myynnin yhteystiedot

Oikea trukki oikeaan käyttöön

Atlet by UniCarriers tarjoaa laajan valikoiman pinoamisvaunuja nopeisiin sisäisiin kuljetuksiin ja tehokkaaseen lavojen käsittelyyn sekä joustavaan lastaukseen ja purkamiseen lastaussillalla. Kevyille tai raskaille kuormille, lyhyille tai pitkille ajomatkoille, perässä käveltävänä, lipalta ajettavana, seisten ajettavana tai istuen ajettavana – UniCarriersin pinoamisvaunumallistosta löytyy vastaus kaikkiin haasteisiin. Kaikille yhteistä on Atlet by UniCarriers trukkien luotettavuus, moduulirakenteet ja käyttäjää helpottavat tekniset ratkaisut. Avainsanoja Atlet By UniCarriers pinoamisvaunuille on:

  • Pienet investointikulut
  • Kuljettajan turvallisuus ja mukavuus
  • Korkea tuottavuus
  • Maksimaalinen käyttövalmius
  • Voimakkaat AC-moottorit

UniCarriers aloitti varastojen vallankumouksen vuonna 1961 esittelemällä ergonomisen ja tehokkaan, seisten ohjattavan pinoamisvaunun. Tämä avasi uusia mahdollisuuksia taloudelliseen varastointiin ja tehokkaaseen tavarankäsittelyyn. Tänä päivänä tuo mullistus on tärkeämpi kuin koskaan. Pinoamisvaunumallisto on suunniteltu tarjoamaan parhaat työvälineet toimintoihinne. Maailmanluokan ergonomian ansiosta kuljettajat ovat tehokkaampia ja tyytyväisempiä, logistiikka on tehokkaampaa, ja hyödyt näkyvät kokonaiskustannuksissa. Suorituskyky varmistaa varastotoimintojenne tehokkuuden, ja samalla fiksut moduuliratkaisut maksimoivat käyttövalmiuden ja pitävät toiminnan kokonaiskustannukset kurissa.

UniCarriers – Creating difference.

Katso Rotatorin koko trukkivalikoima.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö tästä!

 

Atlet by UniCarriers ERGO-tuotesarja

Monipuolinen, tilaa säästävä ja turvallinen ERGO -tuotesarja on paras vaunu valinta pinoamiseen, sisäisiin kuljetuksiin sekä perusnostolla varustettuna, myös kahden lavan yhtäaikaiseen käsittelyyn. Kuljettaja on turvallisesti kokonaan suojattuna tilavan ohjaamorakenteen sisäpuolelle. Lisäksi vankka turvakatos suojaa yläpuolelta putoavilta esineiltä.

Ohjaamossa olevat ergonomiset hallintalaitteet ovat harkitusti sijoitetut, loogisesti toimivat ja helppoja käyttää. Ohjaustehostin on vakiovaruste. Normaalia tukipyöräväliä käytetään normaalien avointen lavojen käsittelyyn ja suljettujen lavojen käsittelyä varten on saatavilla leveä tukijalkojen väli. Vakauden ja kapasiteetin parantamiseksi vaunu voidaan varustaa ylöstaitettavilla hydraulisilla sivutuilla.

Kerromme mielellämme lisää logistiikan ratkaisuistamme sekä maan kattavista jälkipalveluistamme. Yhteistyöllä kanssamme saat käyttöösi alan parhaat koneet ja luotettavan palvelun. Tarjoamme kilpailukykyäsi parantavat kokonaistaloudelliset palveluratkaisut nopeasti ja joustavasti. Ota yhteyttä!

Juha Jaakola
050 3536 444
juha.jaakola@rotator.fi

Ville Jokela
040 8375 084
ville.jokela@rotator.fi

Pinoamisvaunut

Atlet by UniCarriers

Ergo X

Nostokapasiteetti (kg) 1600 / 2000
Max. nostokorkeus (m) 6,75