Hyppää sisältöön
Soita

BOMAP - tiivistyksen seuranta ja dokumentointi

BOMAP mahdollistaa maantiivistyksen reaaliaikaisen seurannan ja dokumentoinnin.

  1. Kevyt versio on kaikille ilmainen ja ladattavissa Google Play-kaupasta Android laitteisiin. Ilmaisversio mahdollistaa yliajokertojen seuraamisen ja käyttää Android-laitteen GPS-signaaliin pohjautuvaa paikkatietoa. Ilmaisversio näyttää tiivistystyön etenemisen karttapohjalla ja työn tulokset ovat jaettavissa PDF-dokumenttina.
  2. Jyrä voidaan varustaa myös JOBLINK-optiolla. JOBLINK mahdollistaa mm. kantavuustiedon (MN/m2) langattoman siirron jyrästä Android laitteeseen. Joblinkin kautta myös jyrän tiedot, sarjanumerosta lähtien, siirtyvät mobiililaitteeseen ja kantavuusdokumenttiin. Joblinkin ehkä tärkein ominaisuus on se että sen avulla voidaan luoda kantavuuskartta, josta nähdään heikosti tiivistyneet kohdat. Vastaavasti kartan avulla voidaan todeta että tavoiteltava kantavuusarvo on saavutettu.
  3. Jos halutaan tarkempaa paikkatietoa, kuin mobiililaitteen GPS-signaaliin pohjautuva, järjestelmää voidaan päivittää lisäämällä koneeseen GNSS-antenni. Bomagin kautta saatava antenni on magneettikiinnitteiden ja se voidaan sijoittaa mihin kohtaan tahansa jyrän katolla. Tiedonsiirto antennista tapahtuu langattomasti.
  4. Jos haluat saada kaiken irti BOMAP-järjestelmästä voit täydentää sen hankkimalla BOMAP CONNECT-lisenssin. Lisenssin avulla voit seurata reaaliaikaisesti työn etenemistä esimerkiksi toimistosta. Tämän avulla saat kerättyä myös eri projektien tiedot yhteen paikkaan myöhempää tarkastelua varten.

Lue lisää BOMAP-esite

Ei turhia yliajokertoja

Säästät aikaa ja rahaa

Reaali-aikainen dokumentointi

Helppo käyttää

Tiiveyskartta koko alueesta ja aina mukana

Edullinen