Hyppää sisältöön
Soita

Merlo-kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestäjä
  Rotator Oy, Tuottotie 4, 33960 Pirkkala. www.rotator.fi
 2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua 6.7.2021-30.8.2021 välisenä aikana arvontalomakkeen täyttäneet henkilöt.
 3. Arvonnassa annettavien tietojen käyttö
  Kilpailuun osallistuessaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että järjestäjä kerää, tallentaa ja käsittelee kilpailuun keräämiään henkilötietoja. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kilpailussa annettuja tietoja ei kerätä markkinointirekisteriin, luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin eikä myöskään käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.
 4. Kilpailuun osallistuminen
  Kilpailuun voi osallistua 6.7.2021-30.8.2021 välisenä aikana arvontalomakkeen täyttäneet henkilöt.
 5. Kilpailun palkintojen arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
  Palkinto arvotaan 31.8.2021 mennessä arvonnan järjestäjän Rotator Oy:n toimesta. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Järjestäjä lähettää palkinnot voittajille postitse.
 6. Palkinnot
  Osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen kappaletta Merlo-ämpäreitä ja Merlo-rantasandaaleja (one size).
 7. Kilpailun järjestäjän vastuu
  Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 8. Ehdot Kaikki kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kilpailuun ei voi osallistua hyväksymättä kilpailun järjestäjän tässä ilmoittamia ehtoja.