Hyppää sisältöön
Soita

Hitachi-kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestäjä
  Rotator Oy, Tuottotie 4, 33960 Pirkkala. www.rotator.fi
 2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun osallistuvat kaikki Rotatorilta 1.11.2019-28.2.2020 välisenä aikana Hitachi-huollon tilanneet henkilöt ja yritykset.
 3. Arvonnassa annettavien tietojen käyttö
  Kilpailuun osallistuessaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että järjestäjä kerää, tallentaa ja käsittelee kilpailuun keräämiään henkilötietoja. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kilpailussa annettuja tietoja ei kerätä markkinointirekisteriin, luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin eikä myöskään käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.
 4. Kilpailuun osallistuminen
  Kilpailuun osallistuvat kaikki Rotator Oy:ltä 1.11.2019-28.2.2020 välisenä aikana Hitachi-huollon tilanneet henkilöt ja yritykset.
 5. Kilpailun palkintojen arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
  Palkinto arvotaan 15.3.2020 mennessä arvonnan järjestäjän Rotator Oy:n toimesta. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä.
 6. Palkinnot
  Osallistuneiden kesken arvotaan kolme kahden hengen matkaa Hitachin tehtaalle Amsterdamiin 3.-4.6.2020. Matka sisältää lennot Hki – Amsterdam – Hki sekä hotellimajoituksen Amsterdamissa.
 7. Palkintoihin liittyvät ehdot:
 1. Rotator Oy ei vastaa palkintomatkan matka-ajankohdan sopimattomuudesta arvontaan osallistuvalle tai arvonnan voittajalle tai mahdolliselle kolmannelle osapuolelle.
 2. Palkintomatkaa tai osaa siitä ei voi vaihtaa toiseen matkaan tai muuttaa rahaksi eikä luovuttaa edelleen.
 3. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
 4. Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, jotka eivät sisälly Rotator Oy:n palkintomatkan hintaan.
 5. Voittaja vastaa itse kaikista vaadittavista asiakirjoista matkaan liittyen.
 1. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 7 arkipäivän kuluttua palkinnon arpomisesta, suoritetaan arvonta uudelleen.
 2. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.
 3. Kilpailun järjestäjän vastuu
  Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 4. Sääntöjen sitovuus
  Kaikki kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kilpailuun ei voi osallistua hyväksymättä kilpailun järjestäjän tässä ilmoittamia ehtoja.