Ohita valikko

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja

Haussa työnjohtaja korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Toimit lähimpänä esimiehenä n.10 henkilön asentajatiimille. Työn kuvaasi kuuluu kaivos- ja maansiirtokoneiden korjaus- ja huoltotöiden valvonta, ohjaus, raportointi sekä suunnittelu yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Voit olla vastavalmistunut teknisen koulutuksen omaava, työuraa esimiestyössä aloittava henkilö, tai kokenut kone- ja korjaamoalan ammattilainen. Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito ja tietotekniikan osaaminen ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Sähköasentaja

Etsimme sähköasentajaa korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Toimit osana asentajatiimiämme, johon toivomme sinun tuovan tukea sähköalan osaamisellasi. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Voit olla kokenut raskaankaluston korjauksesta kiinnostunut sähköasentaja tai vasta työuran aloittava ajoneuvojen sähkölaitteisiin perehtynyt ajoneuvoasentaja. Koulutamme sinulle pätevyyden sähköisten ajojärjestelmien huoltoon. Maansiirtokalusto sähköistyy ja erilaiset sähköiset lisälaitteet yleistyvät. Työkuvaasi kuuluu ajojärjestelmien huollon lisäksi myös erilaisten lisälaitteiden asennukset ja huollot.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito ja sähkökaavioiden lukutaito ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ajoneuvojen sähköjärjestelmien parissa. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Kenttähuoltoasentaja

Etsimme kenttähuoltoasentajaa Sotkamon Rotatorin toimipisteeseen. Toimit osana asentajatiimiämme korjaamolla sekä itsenäisesti kentällä. Toimit Sotkamon toimipisteen alaisuudessa kaivosalueella sekä alueen ympäryskunnissa asiakkaiden luona. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Olet kokeneempi raskaan kaluston asentaja, joka pystyy itsenäiseen töiden vastaanottoon sekä suorittamaan itsenäisesti korjauksia kenttäolosuhteissa.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito, hydrauliikka- ja sähkökaavioiden lukutaito sekä tietotekniikan perustaidot ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisten edustustemme parissa. Tarjoamme käyttöösi myös henkilökohtaisen huoltoauton asianmukaisine työkaluineen sekä teknisen tuen tiimimme tietotaidon. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Kaikissa Sotkamon toimipisteen avoimissa tehtävissä lisätietoja antaa tarvittaessa korjaamopäällikkö Anssi Heikkinen p. 050 3404 883

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anssi.heikkinen@rotator.fi

 

Kenttähuoltoasentaja

Etsimme Rovaniemen toimipisteeseemme kenttäasentajaa.  Työskentelet työkoneasentajana ja tehtäviisi kuuluu maansiirtokoneiden, henkilönostin-ten, kurottajien sekä trukkien huolto- ja korjaustyöt. 

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa sekä työtä pelkäämätön palveluasenne, halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti. 

Sinulla on vähintään B-ajokortti sekä tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Hallitset autosähkön ja työkonehydrauliikan. Omaat myös IT-perustaidot. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi. Henkilönostinten tarkastajan pätevyys luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Kari Kakko p. 050 4077 065. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.kakko@rotator.fi.