Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Raskaskoneasentaja

Etsimme Raskaskoneasentajaa korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Toimit osana n. 10 henkilön asentajatiimiämme, missä työnkuvaasi kuuluu raskaan maansiirtokaluston korjaus- ja huoltotyöt korjaamolla sekä maastossa.

Voit olla kokenut raskaankaluston asentaja, tai vasta työuralle kone- ja korjaamoalalle aikova alasta kiinnostunut ja työtehtävään sopivat taidot omaava.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, tinkimätöntä turvallisuusasennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Työnkuvaasi asentajana kuuluu mm. koneiden korjaushitsaukset, sähkö- ja hydrauliikka vikojen haku ja korjaus, komponenttien asennukset ja määräaikaishuollot.

Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

2 –vuorotyö, toistaiseksi voimassaoleva, hakuaika 31.3 asti

Hakemukset ja lisätiedot: Jussi Tolonen, korjaamopäällikkö

jussi.tolonen@rotator.fi, +358 50 543 6801

 

Varaosavastaava

Etsimme Varaosavastaavaa korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Vastaat kaivoskaluston varaosatoiminnoista päivittäisissä asioissa, pitkän tähtäimen suunnittelusta sekä hallinnoinnista yhdessä korjaamopäällikön kanssa. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Voit olla vastavalmistunut teknisen koulutuksen omaava tai kokenut kone- ja korjaamoalan ammattilainen. Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen sujuva kirjallinen sekä suullinen käyttö on työssä toimisen edellytys tehdasyhteyksien hoitamisessa. Varastohallinnon sekä varaosaohjelmien ohjelmistojen aikaisempi käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

2 –vuorotyö, toistaiseksi voimassaoleva

paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, hakuaika 13.3 asti

Hakemukset ja lisätiedot: Anssi Heikkinen, huoltopäällikkö,

anssi.heikkinen@rotator.fi, +358 50 340 4883