Ohita valikko

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja

Haussa työnjohtaja korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Toimit lähimpänä esimiehenä n.10 henkilön asentajatiimille. Työn kuvaasi kuuluu kaivos- ja maansiirtokoneiden korjaus- ja huoltotöiden valvonta, ohjaus, raportointi sekä suunnittelu yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Voit olla vastavalmistunut teknisen koulutuksen omaava, työuraa esimiestyössä aloittava henkilö, tai kokenut kone- ja korjaamoalan ammattilainen. Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito ja tietotekniikan osaaminen ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Sähköasentaja

Etsimme sähköasentajaa korjaamolle Sotkamon Tuhkakylällä Terrafamen kaivoksella sijaitsevaan Rotatorin toimipisteeseen. Toimit osana asentajatiimiämme, johon toivomme sinun tuovan tukea sähköalan osaamisellasi. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Voit olla kokenut raskaankaluston korjauksesta kiinnostunut sähköasentaja tai vasta työuran aloittava ajoneuvojen sähkölaitteisiin perehtynyt ajoneuvoasentaja. Koulutamme sinulle pätevyyden sähköisten ajojärjestelmien huoltoon. Maansiirtokalusto sähköistyy ja erilaiset sähköiset lisälaitteet yleistyvät. Työkuvaasi kuuluu ajojärjestelmien huollon lisäksi myös erilaisten lisälaitteiden asennukset ja huollot.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito ja sähkökaavioiden lukutaito ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ajoneuvojen sähköjärjestelmien parissa. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Kenttähuoltoasentaja

Etsimme kenttähuoltoasentajaa Sotkamon Rotatorin toimipisteeseen. Toimit osana asentajatiimiämme korjaamolla sekä itsenäisesti kentällä. Toimit Sotkamon toimipisteen alaisuudessa kaivosalueella sekä alueen ympäryskunnissa asiakkaiden luona. Tiimimme toimii joustavasti, meille hyvä työilmapiiri on tärkeä asia ja meillä viihtymisestä kertovat pitkät työsuhteet.

Olet kokeneempi raskaan kaluston asentaja, joka pystyy itsenäiseen töiden vastaanottoon sekä suorittamaan itsenäisesti korjauksia kenttäolosuhteissa.

Edellytämme huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Englannin kielen perustaito, hydrauliikka- ja sähkökaavioiden lukutaito sekä tietotekniikan perustaidot ovat edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisten edustustemme parissa. Tarjoamme käyttöösi myös henkilökohtaisen huoltoauton asianmukaisine työkaluineen sekä teknisen tuen tiimimme tietotaidon. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiminnan jatkuvuudelle.

 

Kaikissa tehtävissä lisätietoja antaa tarvittaessa korjaamopäällikkö Anssi Heikkinen p. 050 3404 883

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anssi.heikkinen@rotator.fi