Hyppää sisältöön
Soita

Sami Mustonen

Tiimipäällikkö, tekninen tuki & takuu

19.5.2023

Sami Mustonen: Hyvässä porukassa on ilo tehdä töitä

Aikoinaan tulin Rotatorille kun kaveri suositteli paikkaa. Aloitin asentajan tehtävissä Vantaan toimipisteellä korjaamon puolella vuonna 2003. Seuraavana vuonna siirryin kenttäasentajaksi. Vuoden 2012 joulukuussa vaihdoin työtehtäviä tuotetuen vastaavaksi trukkien ja kurottajien tekniseen tukeen. Asentajana työskennellessäni olin oppinut valtavasti koneiden teknisestä puolesta, joka auttoi uudessa työtehtävässäni paljon. Tällä hetkellä työskentelen teknisen tuen ja takuu-osaston tiimipäällikkönä.

Teknisen tuen työssä tarvitsen erityisen paljon koneisiin liittyvää teknistä osaamista ja laitetuntemusta. Toimimme tukena ja apuna sekä ulkoisesti asiakkaille että sisäisesti oman talon asentajille. Teknisessä tuessa järjestämme lisäksi sisäisesti koulutuksia asentajille. Kouluttaudun myös itse säännöllisesti jotta osaaminen pysyy tarvittavalla tasolla. Lisäksi työssäni tarvitsen organisointikykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kärsivällisyyttä. Päivät ovat usein hektisiä, joten asioita on osattava organisoida.

Työpäivien sisältö vaihtelee, mutta useimpina päivinä ainakin puhelin soi ahkerasti. Puheluita tulee sekä asiakkailta että sisäisesti. Selvitän ongelmia ja annan teknistä tukea puhelimitse päivittäin. Toimin työssäni esihenkilöroolissa, joten päiväni sisältävät myös työnjohdollisia tehtäviä teknisen tuen ja takuun osalta. Työ sisältää myös matkustamista Rotatorin eri toimipisteisiin sekä asiakkaiden luo. Lisäksi on tehdasvierailuja ja yhteydenpitoa päämiehiin. Teknisessä tuessa meillä on 5 hengen tiimi ja takuupuolella 3 hengen tiimi. Tiimeissä jokainen hoitaa omaa osa-aluettaan. Meillä on molemmilla osastoilla hyvä ja toimiva tiimi, joka on välttämättömyys jotta asiat hoituvat niin kuin pitää. Hyvässä porukassa on myös ilo tehdä töitä. Yhteistyötä tulee tehtyä myös esimerkiksi myyntiosastojen kanssa, kun käydään läpi ja suunnitellaan varusteita koneisiin jotka varustelu rakentaa.

Tämän vuoden aikana minulla tulee 20 vuotta työsuhdetta Rotatorilla täyteen. Täällä on aina ollut hyvä olla töissä. Näiden vuosien aikana lähes kaikki rotatorilaisetkin ovat tulleet minulle tutuiksi. Työkaverit ovat ammattitaitoisia ja viihdyn heidän seurassaan. Meillä on hyvä porukka ja mukavia ihmisiä töissä. Työnantajana Rotator on joustava. Rotatorilla on aina joustettu esimerkiksi työntekijän elämäntilanteen mukaan. Myös työnantajan tarjoamat edut ovat hyviä. Esimerkiksi lounasetu on minulla päivittäin käytössä, virike-etua käytän aktiivisesti konserttilippujen hankintaan ja työterveys on toiminut moitteetta. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen ja on ilo sanoa olevansa Rotatorilla töissä.

 

Hitachi Oil Sensor Kit

Rotatorin tekninen tuki

Rotator Oy:n tekninen tuki palvelee kaikkia yrityksen myymien ja maahantuomien koneiden käyttäjiä. On tärkeää, että asiakas saa apua mahdollisiin laiteongelmiin nopeasti ja ammattitaidolla.

Ura Rotatorilla

Kiinnostaako monipuolinen työ maailman parhaiden konemerkkien parissa?