Hyppää sisältöön
Soita

Pinja Kemppainen

"Pidän erityisesti siitä, että meillä on hyvä työilmapiiri"

14.8.2023

Pinja Kemppainen: Pidän erityisesti siitä, että meillä on hyvä työilmapiiri

Aloitin vuoden 2022 syyskuussa varastotyöntekijänä Rotatorin Sotkamon toimipisteessä. Eräs tuttavani vinkkasi minulle, että Rotatorilla saattaisi olla paikka avoinna. Olinkin hyvin mielissäni, kun minulle lopulta soitettiin että kiinnostaisiko aloittaa työt Rotatorilla.

Tavallinen työpäiväni sisältää esimerkiksi tavaroiden vastaanottoa, hyllyttämistä, öljynäytteiden käsittelyä, ja huoltopakettien keräilyä huoltoja varten. Joskus autan myös asentajia etsimään tarvittavia varaosia. Työssäni päivien sisältö saattaa vaihdella paljonkin, mikä tekee työstä mielenkiintoista ja monipuolista. Tämä on juuri se asia, mistä tässä työssä pidän eniten. Työssäni tarvitsen erityisesti organisointikykyä, jotta hommat tulee hoidettua tehokkaasti.

Pidän Rotatoria hyvänä työnantajana. Pidän erityisesti siitä, että meillä on hyvä työilmapiiri. Ei niin sanotusti ketuta tulla töihin. Kaikki kohtelevat toisiaan hyvin. Tämä on minulle todella tärkeä asia. On myös hienoa, että yritys tarjoaa erilaisia etuja työntekijöille. Virike-etu ja lounasetu ovatkin minulla aktiivisessa käytössä!

 

– Pinja Kemppainen

Kiinnostaako ura alan johtavien merkkien parissa?