Hyppää sisältöön
Soita

Nico Alasirniö:

Asentajan työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa

14.6.2023

Nico Alasirniö: Asentajan työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa

Olen ollut nyt melkein 1,5 vuotta Rotatorilla. Kaverini, joka jo tuolloin työskenteli Rotatorilla, vinkkasi että voisi olla kiinnostava paikka auki. Kun kuulin avoimesta paikasta, kiinnostuin välittömästi. Kyseinen työtehtävä tulisi sisältämään moottoriasennusta/huoltoa, ja halusin oppia tästä asiasta lisää. Tällä hetkellä työskentelen Rotatorin Sotkamon toimipisteellä asentajana.

Työpäiväni alkaa yleensä niin, että otan kupin kahvia ja osallistun työnjohtajan suorittamaan työnjakoon. Täällä korjaamon puolella päivät ovat hyvinkin erilaisia keskenään. Pääosin kuitenkin tavallinen työpäiväni sisältää koneiden kunnossapitoa, huoltoa ja korjaamista. Työ on itsenäistä, mutta teemme kuitenkin myös yhdessä töitä. Nautin siitä, että työpäivät ovat vaihtelevia, ja koskaan ei tarkkaan tiedä mitä päivä eteen tuo. Myös se on hienoa, että pääsee oppimaan jatkuvasti lisää. Ongelmanratkaisu yksin ja yhdessä on minulle hyvinkin mieleistä. Työssäni onnistuminen vaatii osaamista mm. sähkö- ja hitsaustöistä, mekaniikasta ja vianhausta. Myös sosiaaliset taidot ovat melko tärkeitä, koska meidän hallilla tehdään yhteistyötä myös eri yritysten kesken.

Nautin työstäni Rotatorilla. Asentajan työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Olen myös päässyt kouluttautumaan ja erikoistumaan uuden moottoriedustuksen myötä moottoriasentajaksi. Se että pääsee kehittymään työssään ja oppimaan uutta on iso etu. On ilo työskennellä ammattitaitoisessa ja hyvässä porukassa.

 

Kiinnostaako ura alan johtavien merkkien parissa?