Hyppää sisältöön
Soita

Kalle Kantele

Kenttähuolto, Kymenlaakso

25.6.2020

Kymenlaakson tuore kenttähuoltomies Kalle Kantele

Kymenlaakso, tarkemmin Kouvola-Kotka akseli, sai odotetun lisän Rotatorin huoltoverkostoon keväällä kun Kalle Kantele aloitti kenttähuoltomiehenä alueella. Kallella on käytössään uusi, täysin varusteltu huoltoauto.

Kymenlaakson alueella on käynnissä useita isoja infrarakennuskohteita kuten Kymenlaakson keskussairaalan uudistus ja Ratamokeskuksen rakentaminen Kouvolassa. Lisäksi alueen satamatoiminta on vilkasta työllistäen hyvin myös Rotatorin maanrakennus- ja nostinpuolen asiakkaita.

”Asiakkaidemme koneita on alueella mukavasti niin omina kuin Rotarentin kautta vuokrattuina. Haluamme olla jälkipalvelupuolella luotettava, reagoiva ja auttava kumppani kaikille urakoitsijoille. Kymenlaakson alue tarvitsi ehdottomasti oman kenttähuoltoauton, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Nyt alueen palvelut ovat päivitetty ajan tasalle ja Kalle täydentää Lappeenrannan sopimushuoltoa sekä Rotatorin Lahden kenttähuoltoa, jossa kenttähuoltomiehenä toimii Harri Tiittanen”,  sanoo Rotatorin maanrakennuskonemyyjä Janne Väistö.

Itsenäistä työntekoa

Rotatorin kenttähuoltomies Kalle Kantele on kotoisin Kotkasta ja se toimii myös huoltoauton lähtöpisteenä. Kalle on työskennellyt armeijan jälkeen kolmisen vuotta konehuoltopuolella ja Rotatorille hänet palkattiin viime vuoden joulukuussa.

”Olin aluksi kolmen kuukauden ajan Rotatorin Vantaan toimipisteessä kouluttautumassa ja oppimassa kenttähuollon tehtäviin. Huomasi heti, että talossa on pitkät perinteet sekä osaaminen alalta ja koulutus oli erittäin kattavaa”, sanoo alkujaan laivakonekorjaajaksi koulusta valmistunut Kantele.

Ensimmäiset viikot ovat osoittaneet, että mies on löytänyt itselleen oikean työtehtävän.

”Tykkään työn itsenäisyydestä. Huoltotöiden lisäksi täytyy tehdä optimaaliset ajosuunnitelmat jokaiselle päivälle ja aikatauluttaa kohteet. Alue on kohtalaisen suuri ja siirtymiä tulee päivittäin satoja kilometrejä. On myös hienoa päästä paikanpäälle kohteeseen tekemään huoltoja, jolloin näkee myös urakoitsijoiden arkea ja työmaiden edistymistä.”

Kalle sai alleen myös täysin uuden huoltoauton.

”Auto on täysin varusteltu kenttähuoltotöihin ja sain itse olla mukana vaikuttamassa sen varusteluun sekä niiden sijoitteluun autossa. Autossa on tarvittavat työkalut ja laitteet sekä valikoima yleisimmin tarvittavia huolto-osia.”

Tehtävänä pitää pyörät pyörimässä

Kenttähuoltoauton asiakkaisiin kuuluu kaikki Rotatorilta maanrakennuskoneita ostaneet urakoitsijat oli koneessa huoltosopimus tai ei. Huoltosopimuksen sisältäviä koneita on kentällä koko ajan enemmän.

”Huoltosopimus tuo selkeää lisäturvaa urakoitsijalle, sillä kone on aina asianmukaisesti huollettu. Me Rotatorilla ennakoimme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja yhdessä asiakkaan kanssa etsimme oikeat kohdat huoltojen tekemiselle.”

Usein apua tarvitaan myös ”virka-ajan” ulkopuolella.

”Minulla on puhelin oikeastaan aina päällä ja pyrin auttamaan parhaani mukaan kaikkia asiakkaitamme ympäri vuorokauden. Minun tehtäväni on pitää pyörät pyörimässä”, päättää Kantele.

 

Ota yhteyttä:

Kalle Kantele, kenttähuolto

050 308 2044

Kiinnostaako ura Rotatorilla?