Hyppää sisältöön
Soita

Jussi Tolonen:

"Vastuuta on saanut, kun on osoittanut olevansa valmis sitä ottamaan"

13.12.2023

Jussi Tolonen: "Vastuuta on saanut, kun on osoittanut olevansa valmis sitä ottamaan"

Olen aloittanut työsuhteeni Rotatorilla vuonna 2008. Kaikki alkoi siitä, kun Rotatorin Sotkamon toimipaikkaa oltiin perustamassa ja silloin laitoin avoimen hakemuksen Rotatorille. Aloitin asentajan työtehtävissä. Vuonna 2011 opiskelin työteknikoksi ja vuonna 2012 aloitin Sotkamossa työnjohtajana. Tällä hetkellä työskentelen samaisen toimipisteen korjaamopäällikkönä.

Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia. Työni sisältää mm. pitkän ajan työn suunnittelua, yhteistyötä päämiesten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja henkilöstöasioiden hoitamista. Tuuraan myös työnjohtajia tarpeen tullen. Minulla on myös tulosvastuu Sotkamon toimipisteen osalta. Toimin esihenkilönä työnjohtajille sekä varastotyöntekijölle ja varaosamyyjälle. Teen paljon yhteistyötä myös muiden Rotatorin osastojen kanssa. Tehtävässäni onnistuminen vaatii stressinsietokykyä, organisointitaitoja, ihmissuhdetaitoja sekä englanninkielentaitoa.

Rotator on aina ollut reilu ja joustava työnantaja, ja tätä arvostan suuresti. Vastuuta on saanut, kun on osoittanut olevansa valmis sitä ottamaan. Myös uralla on ollut mahdollisuus kehittyä itse niin halutessaan. Saan työskennellä hyvässä työyhteisössä, ja se on suuri etuoikeus. Näiden lisäksi Rotatorin työntekijöille tarjoamat edut ovat hieno ja hyvä lisä!

Kiinnostaako ura Rotatorilla?