Hyppää sisältöön
Soita
23.10.2020

Seinäjoen toimipiste palvelee

Rotatorin Seinäjoen toimipiste palvelee asiakkaita vanhan Vaasan läänin alueella.  Toiminta ei rajoitu pelkkään myyntiin ja konevuokraukseen, vaan asiakasta palvellaan koko koneen elinkaaren ajan kattavien jälkipalveluiden avulla.

Seinäjoen toimipisteellä on tarjolla koko Rotatorin tuotevalikoima kaikkine palveluineen.

”Pääpaino meillä on tela- ja pyöräalustaisissa kaivinkoneissa, joiden lisäksi myymme jonkin verran myös muita Rotatorin tuotteita. Uusien koneiden kauppa on käynyt hyvällä tasolla ja käytettyjen rivissäkin on ollut hyvin vaihtuvuutta”, sanoo Rotator Oy:n maanrakennuskonemyyjä Jari Koivusalo.

Seitsemisen vuotta Rotatorilla työskennellyt ja trukkipuolelta yli 20 vuoden kokemuksen omaava Koivusalo viihtyy Rotatorilla.

”Rotatorilla on pitkä historia ja sitä on tullut opiskeltua takautuvasti. Asiakassuhteet ovat usein pitkiä, mikä mielestäni vain korostuu Pohjanmaalla. Perheyritys ja sen omistajien aito kiinnostus toimintaan näkyy myös ulospäin, Rotator mielletään luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. Varsinkin näinä epävarmoina aikoina on ollut hieno huomata, että niin pienet kuin isotkin maanrakentajat luottavat meihin ja palveluihimme”, kiittelee Koivusalo.

Myyntialueena vanha Vaasan lääni on monella tapaa haastava.

”Alueella on kova kilpailu ja konetarjontaa paljon. Meidän selkeitä vahvuuksia maahantuojana on tunnetut laatumerkit ja erittäin kattavat jälkipalvelut. Mietimme jatkuvasti millä tavoin voimme tuottaa palveluillamme lisäarvoa asiakkaalle.”

Koneita myydään tasaisesti koko alueelle.

”Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja samanarvoisia, riippumatta yrityksen koosta tai paikkakunnasta. Viime aikoina olemme saaneet varsinkin Vaasan seudulle uusia konekauppoja tehtyä – siellä suunnalla on kovia kaupan vääntäjiä ja hankinnat tehdään perusteellisen harkinnan tuloksena. Se kertoo myös osaltaan, että pakettimme on kunnossa.”

Vaihtuvasta käytettyjen koneiden valikoimasta löytyy koneita laidasta laitaan

Seinäjoelta saa myös koneet vuokralle Rotarentin kautta.

”Vuokrauspalvelu on otettu hyvin vastaan ja kysyntä kasvaa koko ajan. Vuokraus on hyvä ja vaivaton tapa myös tutustua meidän merkkeihin ennen mahdollista oman koneen hankintaa. Rotarentin konevalikoima on erittäin laaja ja laitteet löytyy kaikkiin maanrakennustöihin”, toteaa Koivusalo.

Rotator pitää pyörät pyörimässä

Ajallaan suoritetut huoltotoimenpiteet pidentävät koneen käyttöikää ja takaavat, että kalusto on aina turvallinen käyttää ja valmiina töihin. Rotatorin ammattitaitoinen henkilökunta ja asiantuntevat sopimushuoltajat Kokkolassa ja Vaasassa pitävät huolen siitä, että asiakasta palvellaan myös vanhan Vaasan läänin alueella ripeästi ja ammattitaidolla.

Seinäjoen toimipisteellä on käytössä kattavasti varusteltu kenttähuoltoauto ja uudenaikaiset korjaamotilat. Huoltoautoissa on tarvittavat työkalut ja laitteet, sekä valikoima yleisimmin tarvittavia huolto-osia. Kenttähuolto toimii läheisessä yhteistyössä sekä asiakkaan että Rotatorin teknisen tuen kanssa.

Korjaamotilat mahdollistavat määräaikaishuoltojen lisäksi muun muassa sylinteri- ja hydrauliikkakomponenttien korjaukset. Uudenaikaisista tiloista löytyy lisäksi myös raskaan kaluston pesumahdollisuus.

Huolto- ja kunnossapitosopimusten määrä on lisääntynyt tasaiseen tahtiin. Kiinteästi hinnoitellulla huoltosopimuksella asiakkaalla on käytössään aina huollettu, turvallinen ja tehokas kone. Näin huoltokulut ovat aina asiakkaan tiedossa ja koneen hyvä käyttöaste taattu.

Välillä työmaaolosuhteet ovat haasteelliset, mutta oikeanlaisella kalustolla koneiden huolto onnistuu erinomaisesti myös kenttäolosuhteissa.

Huolto-osat heti hyllystä

Seinäjoen palvelukokonaisuuden täydentää kattava ja asiantunteva varaosapalvelu.

”Meiltä löytyy Hitachin huolto-osat heti hyllystä ja pidämme varastossa myös kriittisimmät osat kuten hihnat, starttimoottorit ja ikkunat. Se mitä ei löydy meiltä, saadaan meidän päävarastoltamme Vantaalta seuraavaksi päiväksi. Olemme kartoittaneet tarkkaan osat joita eniten tarvitaan ja siinä auttaa meidän pitkä kokemus alalta. Lisäksi tietojärjestelmämme haistelee hyvin mitä tuotteita milloinkin tarvitaan, joten varaosapuolemme toimii hyvin.”

Laadukkaat koneet tarvitsevat laadukkaat osat

”Rotatorilta saa alkuperäisosat, jotka on suunniteltu juuri Hitachin koneisiin taaten parhaan toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Esimerkiksi suodatinpakettimme ovat hinnaltaan ja laadultaan erittäin kilpailukykyisiä, myymme vuosittain yli 30 000 suodatinta, joka kertoo jo paljon.”

Ota yhteyttä!

Konemyynti, Jari Koivusalo, 040 7347 445
Varaosat ja huolto, Sami Saari, 010 5838 045

Rotator Oy, Johtotie 4, Hyllykallio