Hyppää sisältöön
Soita
15.1.2016

Ratkaisut Saarioinen Oy:n liikkuvan kaluston hallintaan

Paikallista yhteistyötä Rotatorin ja Saarioisten välillä

Rotatorin ja Saarioisten paikallisen yhteistyön tuloksena Saarioinen Oy:n Huittisten tehtaan siirtämistarpeista vastaavat nyt Rotatorin UniCarriers sähkö- ja dieselkäyttöiset vastapaino- ja sisätrukit. UniCarriersin 50 trukilla tehtaan sisäiset materiaalisiirrot sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti. Rotatorin yli 40 vuoden kokemus trukkitalona varmistaa, että käytössä olevat koneet ovat tehtäviinsä erinomaisesti soveltuvia, energiatehokkaita ja tarjoavat käyttäjälleen tutkitusti markkinoiden parhaat ergonomiaratkaisut.

Koko trukkilaivueelle on solmittu Rotatorin toimesta sopimus kunnossapidosta, joten koneiden toimintavarmuus on taattu. Rotatorin tarjoamalla ratkaisulla myös kalustonhallinta on läpinäkyvää. Rotatorin toimittamissa koneissa on vakiovarusteena reaaliaikainen käyttötuntien ja sijaintien seurantajärjestelmä Rotatrack, joka auttaa osaltaan tekemään logistiikan kalustonhallinnasta helposti hallittavaa.

Kokonaistaloudellinen ratkaisu liikkuvan kaluston hallintaan

Rotatorin tarjoama kokonaistaloudellinen logistiikkaratkaisu vahvistaa osaltaan asiakkaan kilpailukykyä turhia kustannuksia suitsimalla.  Ratkaisu perustuu ennakoitavissa oleviin kuluihin sekä kalustonhallinnassa että huoltotoimenpiteissä.

Lue juttu Osto & Logistiikka-lehdestä