Hyppää sisältöön
Soita
29.3.2019

Uusi DINO esillä Baumassa

DINO-tuoteperheen uusin jäsen, kevyt tukijalallinen puominostin DINO 220RXT, esitellään Baumassa. Uusin lisäys kevyiden DINO-henkilönostinten tuoteperheeseen jatkaa samalla uutta RXT-sarjaa, joka lanseerattiin keväällä 2017. DINO RXT-sarja on markkinoilla kiitelty konsepti, jonka sarjan uusimmat mallit nostavat kokonaan uudelle tasolle parantamalla niin puomiston suorituskykyä kuin nostinten yleistä käytettävyyttäkin. Nostinten kevyestä kokonaispainosta ei ole tingitty, vaan sen mukanaan tuomat edut näkyvät käyttäjälle muun muassa energiatehokkuutena koneen käytössä ja kuljetuksessa, alhaisempina käyttö- ja huoltokuluina sekä vähemmän ympäristöä kuormittavina alhaisempina päästöinä.

Uusi DINO 220RXT tarjoaa RXT-sarjaan 280RXT:n rinnalle matalamman työskentelykorkeuden omaavan vaihtoehdon. Uuden sukupolven puomisto on valmistettu erikoislujasta rakenneteräksestä ja se antaa koneelle erinomaisen suorituskyvyn. 2-jaksoinen puomi mahdollistaa 12 metrin rajoittamattoman sivu-ulottuman 230 kg korikuormalla. Lisävarusteena 220RXT:hen on saatavilla myös korikuorma-anturilla varustettu kahden hengen XL-kori, joka kasvattaa korikuorman 250 kg:aan.

DINO 220RXT tuo asiakkaalle kaikki samat edut kuin 280RXT. Kevyen painonsa ansiosta se sopii loistavasti työkohteisiin, joissa on painorajoituksia. Se ei vahingoita arkoja lattiapintoja sisätiloissa eikä vaurioita pehmeitä alustoja ulkona työskenneltäessä. Erinomainen maastokelpoisuus ja tasauskyky vaikeallakin alustalla lisäävät nostimen monipuolisuutta. Voimakas Kubota-moottori yhdistettynä alhaiseen kokonaispainoon ja painopisteeseen mahdollistavat koneen vaivattoman etenemisen haastavissa maasto-olosuhteissa. Nopeampi ajo ja tuenta puolestaan antavat käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä tuottavaan työhön.

Dinolift Baumassa osastolla FS.1306/1