Hyppää sisältöön
Soita
17.1.2022

Bomag BR 95 – Erinomainen tärytiivistin ahtaisiin tiloihin ja kaivantoihin

BOMAG:n uusi BR 95-tärylevy yhdistää kahden tuoteryhmän edut: se on yhtä kompakti kuin täryvasara ja yhtä tehokas kuin perinteinen tärylevy. On sanomattakin selvää, että suorituskyky ja laatu ovat tärkeitä seikkoja maantiivistyksessä, mutta aivan yhtä tärkeää on helppokäyttöisyys eri työkohteissa. Uusi BOMAG BR 95-tärylevy mahdollistaa maantiivistyksen myös ahtaissa työkohteissa. Se kulkee tasaisesti ja vakaasti. Sitä on helppo ohjata ja käsitellä. Tekniset ominaisuudet vastaavat yhteen suuntaan kulkevan tärylevyn ominaisuuksia. Hiekalla, soralla ja sekamaalla tiivistys on mahdollista jopa 25 cm rakennekorkeuksilla.

Paljon ominaisuuksia pienessä paketissa

Bomag BR 95-tärylätkän työpaino on 92 kg. Lätkä on varustettu luotettavalla 3,5 kW Honda GX 160-moottorilla, joka täyttää Stage V-päästömääräykset. Työleveyttä tärylätkällä on 450 mm ja hallintakehikko on optimaalisesti noin 930 mm korkeudella. Maksimi kulkunopeus on 30 metriä minuutissa. Keskipakovoima on 15 kN, iskunpituus 1,28 mm ja iskutaajuus 90 Hz.

 

BR 95 edut pähkinänkuoressa

 1. Turvallinen ja helppo kuormaus
  1. BR 95 on varustettu useilla turvallisilla nostopisteillä
 1. Helppo käytettävyys
  1. Helppo ohjata ja hallita
  2. Korkealaatuinen tiivistystulos ja siisti pinta
 1. Kestävä suunnittelu
  1. Hyvin suojatut pääkomponentit
 1. Tiivistystä reunoja myöden
  1. Muotoiltu siten että pohjalevyn profiilin ulkopuolella ei ole mitään komponentteja
 2. Edukas huoltaa ja ylläpitää
  1. Sykloni-ilmanesisuodatin vakiona
  2. Suojattu hihna
 1. Pieni käsitärinä
  1. Käsitärinä alle 2.5 m/s2
 1. 360-asteen käsiteltävyys
 2. Erinomainen suojaus
  1. Pakokaasut ohjattu kuljettajasta poistäin
  2. Kuumat komponentit suojattu turvallisuutta lisäävin rakentein

Ennakkomyynti on alkanut ja ensimmäiset Bomag BR 95-tärylevyt saapuvat Suomeen keväällä 2022. Ole yhteydessä ja tilaa omasi ottamalla yhteyttä oman alueen myyjääsi. Rotatorin maanrakennuskonemyynnin yhteystiedot https://www.rotator.fi/myynnin-yhteystiedot/

Bomag on maailman suurin maantiivistyskoneiden valmistaja ja on osa FAYAT Group:ia. Bomagin maineen kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus ja alhaiset käyttökustannukset. Bomag-maantiivistäjien tuoteperheeseen kuuluvat tärylätkät ja -vasarat, maantiivistysjyrät sekä kaatopaikkajyrät. Bomag panostaa vuosittain miljoonia euroja tuotekehitykseen ollen edelläkävijä paitsi tuotteissa niin myös maantiivistyksen mittauksessa ja dokumentoinnissa. Rotator Oy on toiminut Bomagin maahantuojana Suomessa vuodesta 1967.

 

Lisätiedot:

Teemu Tourunen, tuotepäällikkö maanrakennuskoneet, puh 050 9112 226, teemu.tourunen@rotator.fi

Janne Salomäki, markkinointijohtaja, puh 0504129013, janne.salomaki@rotator.fi