Hyppää sisältöön
Soita
24.8.2021

Uusi sähköinen vastapainotrukkimalli raskaaseen käyttöön Unicarriersilta

Raskaiden kuormien käsittelyä nollapäästöin

Unicarriers julkistaa uuden, raskaaseen käyttöön tarkoitetun sähköisen MXL-vastapainotrukin, joka on ensimmäinen laatuaan Unicarriers-mallistossa: sähkökäyttöinen haarukkatrukki, joka on suunniteltu vastaamaan raskaiden kuormien siirtelyn asettamiin haasteisiin nykyaikaisissa logistiikkaympäristöissä. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä toiminnastaan täysin päästötöntä ja se on aivan yhtä kestävä, nopea ja voimakas kuin mikä tahansa polttomoottorikäyttöinen trukki. Tämän lisäksi sen ergonomia on omaa luokkaansa, ja käyttökustannukset ovat alhaisemmat kuin vastaavien polttomoottoritrukkien.

Lähes äänettömien hydraulipumppujensa ansiosta MXL voi siirtää raskaita kuormia kaiken päivää ilman perinteistä voimalinjaa käyttävien trukkien melusaastetta. Voimakkain kuljettajan korviin trukista kantautuva ääni on tuulettimen hurina. Eikä hiljaisuudesta ole etua vain kuljettajalle vaan kaikille työpaikalla oleville. MXL:n tarjoama parempi näkyvyys ohjaamosta, täysin mukautettavat ohjaimet ja parempi käsiteltävyys niin sisä- kuin ulkotiloissa tekevät siitä tehokkuuteen tähtäävän työvälineen kunnianhimoiselle trukinkuljettajalle.

 

Paras energiatehokkuus luokassaan

Sähkökäyttöiset ajoneuvot ovat vain niin hyviä kuin niissä käytettävät akut, ja niinpä MXL tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn. Täydellä latauksella se toimii pidempään kuin yhden vuoron ja akkujen lisälataus on mahdollista taukojen aikana, tai koko akuston voi helposti vaihtaa täysin ladattuun. Toimikoonpa tehdas tai varasto yhdessä, kahdessa tai kolmessa vuorossa, olkoonpa koko kalusto sähköinen, tai käytettäköönpä MXL:ää muulla käyttövoimalla toimivien työvälineiden ohessa, niin voimanlähde ei aiheuta rajoituksia työn kulkuun. Vielä paremman energiatehokkuuden saavuttamiseksi MXL:ään on saatavana tehokkaat Li-ion-akut, joiden suorituskyky vastaa kaikkein kovimpiinkin liiketoiminnan haasteisiin.

 

Innovatiiviset tehostustoiminnot

Moottori ja voimansiirtojärjestelmä on suunniteltu tekemään vaikutuksen. Automaattinen kiihdytyksen tehostus ja lisävääntö tarpeen vaatiessa tarkoittavat, ettei sähkötrukilla enää tarvitse tinkiä tehokkuudesta, ja sähkötoiminen tasauspyörästön lukko pitää samalla huolen täydellisestä hallinnasta myös liukkailla pinnoilla.

Uusi, sähköinen MXL-vastapainotrukki raskaaseen käyttöön on tehty vastaamaan raskaiden kuormien siirtelyn asettamiin haasteisiin nykyaikaisissa logistiikkampäristöissä. Se on hyvä uutinen myös liiketoiminnan kannattavuutta ajatellen. MXL-kaluston alhaisemmat kunnossapitokulut ja säästöt energiankulutuksessa pienentävät kokonaiskäyttökuluja vastaavaan polttomoottorikalustoon verrattuna.

Uusi, sähköinen MXL-vastapainotrukki raskaaseen käyttöön on suunniteltu vastaamaan raskaiden kuormien siirtelyn asettamiin haasteisiin nykyaikaisissa logistiikkaiympäristöissä.

Tietoja UniCarriersista

UniCarriers on MLE B.V.:n tuotemerkki. Konserni suunnittelee, valmistaa, myy ja toimittaa asiakkaille laajaa valikoimaa korkealaatuisia ja innovatiivisia polttomoottori- ja sähkökäyttöisiä vastapainotrukkeja, varastolaitteita ja automaattisesti ohjautuvia ajoneuvoja (AGV). Sen monipuoliset, muokattavat logistiikan ja varastojen kuljetusratkaisut tuotetaan globaalin konsernin tuotantolaitoksissa Ruotsissa ja Espanjassa. Sen tuotteiden myynti tapahtuu erikoisliikkeiden kautta tai suoraan loppuasiakkaille myynnin ammattilaisten toimesta. Keskeisin asiakaskunta löytyy auto-, rakennus- ja elintarviketeollisuuden sekä logistiikan ja lääketeollisuuden piiristä ja myös raskaasta teollisuudesta ja prosessiteollisuudesta.

 

Lisätiedot:

Ville Jokela, trukkimyynti, puh 040 8375 084, ville.jokela@rotator.fi

Janne Salomäki, markkinointijohtaja, puh 0504129013, janne.salomaki@rotator.fi