Hyppää sisältöön
Soita

Rotator Oy on uusi FPT Industrial-moottoreiden jälleenmyyjä Suomessa

19.6.2024

Rotator Oy on uusi FPT Industrial-moottoreiden jälleenmyyjä Suomessa

FPT Industrial on Iveco-konsernin tuotemerkki, joka on omistautunut ympäristöä säästävien voimansiirtojen ja moottoreiden suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin. FPT Industrial on aloittanut uuden yhteistyön Rotator Oy:n kanssa, joka toimii valtuutettuna jälleenmyyjänä FPT Industrialin moottoreille ja palveluille Suomessa. Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi Suomen kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja huoltopalveluyrityksistä.

Rotatorilla on noin 160 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa lähellä Tamperetta ja muut toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa, Kajaanissa ja Liedossa.

Rotatorin laaja verkosto takaa asiakkailleen erinomaisen kattavuuden huollon, varaosien ja teknisen tuen sekä muiden laitteiden luotettavuutta ylläpitävien tehtävien osalta.

”FPT Industrialilla olemme innoissamme voidessamme toivottaa Rotator Oy:n tervetulleeksi eurooppalaiseen jälleenmyyntiverkostoomme”, sanoo FPT Industrialin Guglielmo Tummarello. ”Rotator Oy tuo luotettavuutta ja kilpailukykyä 70 vuoden kokemuksella maailman johtavien valmistajien koneiden ja laitteiden jälleenmyynnistä. Sen laaja markkinatuntemus, hyvä maine ja aito sitoutuminen jatkuvasti asiakkaidensa kilpailukyvyn parantamiseen ovat paras perusta FPT Industrial -tuotteiden menestykselle Suomessa.”

”Tiedämme, että asiakkaidemme liiketoiminnan tulos riippuu koneista ja laitteista”, lisää Rotator Oy:n toimitusjohtaja Janne Wartiovaara. ”Siksi tuomme maahan, myymme ja edustamme vain tehokkaita ja luotettavia brändejä, jotka sopivat hyvin Suomen markkinoiden vaativiin tarpeisiin. Ja FPT Industrial on varmasti yksi niistä. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista ja uuden suuren menestystarinan rakentamista.”

Tietoja FPT Industrialista
FPT Industrial on Iveco Group N.V.:n (EXM: IVG) tuotemerkki, joka on omistautunut voimansiirto ja moottoriratkaisujen suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin on- ja off-road-ajoneuvoihin sekä laiva- ja sähköntuotantosovelluksiin. Yli 8 000 ihmistä kymmenessä tuotantolaitoksessa ja kymmenessä T&K-keskuksessa työskentelee FPT Industrialilla ympäri maailmaa. Yhtiö toimii lähes 100 eri maassa, sen globaali myynti ja asiakaspalvelu tukee kaikkia tuotemerkin asiakkaita. Laaja tuotevalikoima sisältää kuusi moottorisarjaa teholla 42 hv – 1 000 hv, vaihteistot vääntömomentilla jopa 500 Nm ja etu- ja taka-akselit 2,45 – 32 tonnin (Gross Axle Weight) -akselipainoilla. FPT Industrial tarjoaa täydellisimmän valikoiman maakaasumoottoreita teollisuussovelluksiin markkinoilla, tehot vaihtelevat 50-520 hv. Erillinen ePowertrain-divisioona nopeuttaa polkua kohti nollapäästöistä liikkuvuutta sähköisten voimansiirtojen, akkujen ja akunhallintajärjestelmien avulla.  Lisätietoja osoitteessa www.fptindustrial.com.  

Rotator Oy:n toimitusjohtaja Janne Wartiovaara

Lisätietoja:

Rotator Oy
Jani Kuitunen, varaosajohtaja, puh 040 0414 390, jani.kuitunen@rotator.fi
Otso Makkonen, jälkipalvelupäällikkö, puh. 050 4667 770, otso.makkonen@rotator.fi
Sami Mustonen, tekninen päällikkö, puh. 040 7498 925, sami.mustonen@rotator.fi
Media: Janne Salomäki, markkinointijohtaja, puh. 050 4129 013, janne.salomaki@rotator.fi

 

FPT Industrial-moottorit