Hyppää sisältöön
Soita
Kuopion toimipiste
13.11.2020

Rotator Kuopio - asiakaslähtöistä palvelua

Rotatorin Kuopion toimipisteen tilat sijaitsevat Sorsasalossa, Lukkokuja 2:ssa. Toimitilojen ja kattavasti varusteltujen huoltoautojen avulla Rotator palvelee Savon ja Pohjois-Karjalan seudun asiakkaita.

– Kuopion toimipisteessä on konemyyntiä, koneiden vuokrausta sekä huolto- ja varaosamyyntiä, Rotator Oy:n Itä-Suomen maanrakennuskonemyynnistä vastaava Vesa Vartiainen kertoo.

Vartiaisen lisäksi Kuopion toimipisteessä työskentelee korjaamopäällikkö Jari Korhonen, varaosamyyjä Jukka Rusanen sekä viisi mekaanikkoa.

Yksi konekauppa, monta merkkiä

– Asiakaskuntamme koostuu muun muassa maarakentajista, infra-alasta, kaivosteollisuudesta, rakennusliikkeistä ja konevuokraamoista. Rotatorin toiminta lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Kaikki edustamamme merkit ovat tehokkaita ja varmatoimisia ja soveltuvat hyvin vaativiin olosuhteisiin, muun muassa Hitachi, JLG, Bell, Merlo, Bomag, Metso, Furukawa ja HSC Cranes, Vartiainen mainitsee muutamia Rotatorin edustamista merkeistä.

Vuokraamalla kalusto kuntoon ja kulut hallintaan

– Uusien koneiden lisäksi meidän kauttamme saat vuokrakoneet työhön kuin työhön nopeasti, luotettavasti ja joustavin ehdoin.

Vartiainen toteaa, että koneiden vuokraaminen on kustannustehokas toimintamalli, josta on monenlaisia etuja.
– Vuokraamalla pääomat eivät sitoudu koneisiin, käytössä on viimeisintä tekniikkaa ja asiakkaalla on aina toimiva ja hyvin huollettu kalusto käytössä. Vuokraaminen antaa myös parhaan mahdollisuuden valita aina kuhunkin käyttökohteeseen parhaiten soveltuvat koneet ja laitteet.

Koneet varustellaan kustannustehokkaasti

– Koneiden monipuoliset ominaisuudet lisäävät käyttömahdollisuuksia. Varustelu pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen suomalaisten asiakkaiden tarpeista ja eri lisälaitetoimittajien laitteista. Rotatorin tavoitteena on saada jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa täydellisesti sopiva kone. Uudet koneet varustellaan Pirkkalan päätoimipisteellä ja Liedon toimipisteellä, Vartiainen taustoittaa.

Rotator panostaa vahvasti jälkimarkkinointiin

Jatkuvasti kehittyvien konemallien ja asiakkaiden erityistarpeiden vuoksi koneiden huolto- ja varustelu ovat keskeisessä asemassa Rotatorin toiminnassa. Tämä näkyy etenkin huoltosopimusten lisääntyneessä määrässä. Pelkän koneen hankinnan sijaan asiakkaat haluavat palvelukokonaisuuksia, jolloin heille jää enemmän aikaa oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

– Rotatorin oma, koko Suomen kattava, varaosa- ja huoltotoiminta tukee yrityksen palvelukokonaisuutta. Nykyaikaisten huoltokorjaamoiden lisäksi omat huoltoautot ja ammattitaitoiset sopimushuoltajat täydentävät huoltotoimintoja. Näin varmistamme, että asiakkaamme pystyvät työskentelemään koneellaan turvallisesti, tehokkaasti sekä ilman kalliita seisakkeja, Vesa Vartiainen toteaa.

Tervetuloa kaupoille Rotatorin Kuopion toimipisteelle!

Yhteystiedot