Hyppää sisältöön
Soita
30.6.2020

Metso Minerals Oy ja Rotator Oy yhteistyöhön jälkipalveluissa

Metso Minerals ja Rotator ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jolla sovitaan yhteistyöstä jälkipalvelujen tuottamisesta Metson murskain- ja seulontalaitteistoihin. Rotator toimii Metson virallisena huoltokumppanina laitteistojen käyttöönotoista elinkaaren päättymiseen saakka koko maassa.

Yhteistyön tarkoituksena on, että Metso pystyy tarjoamaan kattavat varaosa-, huolto- ja ylläpitopalvelut myymäänsä kalustoon koko Suomen markkina-alueella.

”Sopimus varmistaa jatkuvan kehityksen ja asiakkaiden liiketoiminnan yhä paremman tukemisen haastavissa olosuhteissa. Onnistunut myynti- ja vuokrausyhteistyö Rotatorin kanssa, sekä heidän koko Suomen kattava huoltoverkostonsa antoivat hyvän pohjan yhteistyön syventämiselle”, kertoo huoltopäällikkö Aki Saarenmaa Metsolta.

”Metson sopimus on meille erittäin tärkeä askel kehittyessämme laaja-alaiseksi elinkaaripalvelujen tarjoajaksi mm. maarakennusalalla. Olen ylpeä siitä, että Metso luottaa yhteistyöhön kanssamme”, sanoo Rotatorin jälkipalvelujohtaja Jukka Oksanen.

Lisätietoja:

Aki Saarenmaa, huoltopäällikkö, Metso Minerals Oy, 050 5267 199

Jukka Oksanen, jälkipalvelujohtaja, Rotator Oy, 050 4141 585