Hyppää sisältöön
Soita
ZX135USL-6 metsakone

Hitachi ZX135USL-6

Uusi metsäalustainen kaivinkone

8.8.2018

Hitachi ymmärtää metsänhoitotöiden maanrakennuskoneille asettamat erityisvaatimukset.

Vastauksena näihin vaatimuksiin Hitachi on kehittänyt ZX135USL-6:n erityisesti metsätöihin sopivaksi. Siinä on vakiomalleja suurempi maavara, jonka ansiosta ajo epätasaisessa maastossa sujuu ongelmitta. Koska kyseessä lyhytperäinen kone, se soveltuu erinomaisesti ahtaisiin paikkoihin. Koneeseen on myös lisätty turvaominaisuuksia, jotka tarjoavat kuljettajalle lisäsuojaa.

Alavaunu
ZX135USL-6:sen vakiomalleja suurempi maavara (560mm) on vahvistetun ja korkeamman telarakenteen ansiota, ja siksi se soveltuu erinomaisesti työskentelyyn kivikkoisessa ja epätasaisessa maastossa. Pidempi telarakenne ja 900mm telalaput parantavat edelleen koneen vakautta. Kestävyyttä on lisätty vahvistetuilla ajomoottoreiden suojuksilla, johtopyörän rungolla ja vakiota paksummalla pohjalevyllä.

Parempi suorituskyky
Moottori täyttää Stage IV vaatimukset ja se tarjoaa korkean tuottavuuden vähemmällä polttoaineen kulutuksella. Hydraulijärjestelmänä on HIOS-IV, jossa hydraulipumpun ja hallintalohkon yhteisohjaus vähentää paluuvirtausta säiliöön. Näin hydrauliikan tehokkuus kasvaa entisestään. Tähän metsämalliin on asennettu vakiokonetta tehokkaammat ajomoottorit, jotka tuottavat 11% suuremman vetovoiman.

Poikkeuksellinen turvallisuus
Kuljettajan suojaamiseksi ZX135USL-6:n kiinteä etuikkuna on kerroslasia ja varustettu OPG tason 2 täyttävällä suojaritilällä. Vakiovarusteina löytyy myös taka- ja kaksi sivukameraa, joilla näkyvyys koneen ympäri saadaan katettua.

Hitachin metsäalustainen ZX135USL-6 soveltuu erinomaisesti mitä erilaisempiin metsätöihin, kuten puun korjuu ja kaato sekä kuormaus- ja kaivutyöt. Vahvan alavaununsa ansiosta se tarjoaa paremman kestävyyden, vakauden ja turvallisuuden haastaviin olosuhteisiin.

 

Hitachi ZX135USL-6 esittelyssä FinnMetkossa Rotatorin osastolla 45.