Hyppää sisältöön
Soita
ZW330-6 pyorakuormaaja

ZW330-6

6.9.2018

Hitachi ZW330-6

Hitachi vastaa vaativien työmaiden haasteisiin uudella ZW330-6 pyöräkuormaajalla.

Hitachin uudessa pyöräkuormaajassa on erittäin kestävät komponentit ja suorituskykyä parantavaa teknologiaa, mikä lisää tuottavuutta. Lisäksi sen lukuisat uudet yksityiskohdat tekevät siitä turvallisuudeltaan alansa parhaan vaativilla työmailla.

Laajojen Euroopassa suorittamiensa tutkimusten pohjalta Hitachin suunnitteluosasto on kehittänyt uuden ZW-6-pyöräkuormaajamalliston vastaamaan haastavien työolosuhteiden asettamia tarpeita. Kaikki vaatimukset tehokkuudesta polttoainetaloudesta tinkimättä, paremmasta tuottavuudesta turvallisuutta ja käyttäjämukavuutta unohtamatta, on otettu tarkasti huomioon uudessa ZW330-6:ssa.

ZW330-6 on ihanteellinen kone murskauslaitoksille, maansiirtotöihin sekä sahateollisuuden tarpeisiin, ja sen uudet Stage IV -vaatimukset täyttävä voimanlähde tarjoaa paremman tuottavuuden ja tehokkuuden. Koneen komponentit ovat erittäin korkealaatuisia sekä kestäviä, ja ohjaamosta on luokkansa paras näkyvyys joka suuntaan.

Parempi tuottavuus

ZW330-6:n vetovoima on 26 % aiempaa mallia suurempi, mikä tekee lastaustyöstä tehokkaampaa. Tässä pyöräkuormaajassa on lisäksi tehonlisäyskytkin, jolla saa lisää voimaa juuri silloin, kun sitä tarvitaan, tai esimerkiksi ajettaessa ylämäkeen.

Aisasto lisää osaltaan ZW330-6:n luotettavaa suorituskykyä. Se nousee nopeammin kuin ZW-5:ssä, pysähtyy virtauksenohjauksen ansiosta pehmeästi, ja sen hallinta on helppoa automaattisen vaakauksen ansiosta.

Nostovarren ja kauhan samanaikainen käyttö varmistaa sujuvat työliikkeet. Kauhan liikkeet priorisoidaan tyhjennyksen jälkeen, jotta kone olisi taas mahdollisimman nopeasti valmiina kauhan täyttöön, mikä parantaa tuottavuutta.

Suunniteltu tehokkaaksi

Voimansiirron Lock-up pienentää ZW330-6:n kulutusta ajossa ja alentaa siten käyttökustannuksia. Se estää tehohäviöt momentinmuuntimessa kytkemällä moottorin ja vaihteiston yhteen myös vaihdettaessa.

Tehty kestämään

Vaativia käyttöolosuhteita ajatellen ZW330-6:een on suunniteltu uusi takasäleikkö, joka suojaa paremmin jäähdyttimiä. Myös jäähdyttimet ovat erittäin laadukkaat ja niiden korroosionkesto on entistä parempi.

Esimerkkinä koneen vankkuudesta on nostovarren sekä etu- ja takarungon suunnittelu, jonka tuloksena rakenteet kestävät raskaassa käytössä esiintyvät rasitukset. ZW330-6 on varustettu pohjapanssarilla.

Ylivertainen mukavuus ja turvallisuus

ZW330-6:n ohjaamo tarjoaa entistäkin paremman käyttömukavuuden. Näkyvyys on erinomainen joka suuntaan ja äänieristystä on edelleen parannettu, ja lisäksi säädettävien ominaisuuksien säädöt ja muutokset voidaan hoitaa helppokäyttöisen monitoiminäytön kautta, jossa valittavana myös suomen kieli.

Peruutuskamera, kaartuva moottoritilan kansi ja sekä pakoputken että moottorin ilmanoton uusi sijoittelu tarjoavat kuljettajalle paremman näkyvyyden koneen taakse ja sivuille. Tehokkaat LED-takavalot parantavat koneen näkyvyyttä pölyisillä työmailla.

Ajonhallintaominaisuus varmistaa pehmeän kulun epätasaisilla alustoilla minimoimalla koneen nyökkimisen. Lisäksi alan huippua edustava Hitachin joystick-ohjausjärjestelmä tekee hallinnasta todella vaivatonta.

Helppo huoltaa

Huoltojen ja päivittäisten tarkastusten tekeminen käy nopeasti ja kätevästi, sillä ZW330-6:n moottoritilan luukut avautuvat reilusti ja kohteisiin pääsee hyvin käsiksi. Ureasäiliön täyttö tapahtuu helposti maassa seisten. Akun päävirtakatkaisin kuuluu nyt vakiovarustukseen, ja sen käyttö estää onnettomuudet sähkölaitteita huollettaessa sekä akkujen purkautumisen pidempien seisokkien aikana.

ZW330-6:n luotettavat ominaisuudet, kestävät komponentit ja uusin tekniikka ovat osoitus Hitachi-maanrakennuskoneiden korkeasta laatutasosta. Hitachi Construction Machinery (Europe) NV:n pyöräkuormaajaosaston johtaja Vasilis Drougkas sanoo: “ZW-6 on poikkeuksellisen kestävä ja luotettava pyöräkuormaaja, joka vastaa asiakkaittemme tarpeisiin, ja siksi he voivat odottaa koneiltaan entistä enemmän ilman kompromisseja.”

Teknisiä tietoja

Moottoriteho (kW): 232 (311 hv)
Työpaino (kg): 26 040 – 26 580
Kauhan tilavuus (m³), ISO-standardi: 4,1 – 5,2
Irrotusvoima (kN): 179 – 211