Hyppää sisältöön
Soita

HC-trukki on järkivalinta

Kattava valikoima – kone käyttötarpeen mukaan.

23.2.2024

HC-trukki on järkivalinta

Logistiikkaketjun toimiminen optimaalisesti on aina lähtökohtana materiaalinkäsittelykoneita hankkiessa. Trukit saatetaan kokea kulueräksi ja on löydyttävä kustannustehokkain ja toimivin ratkaisu. Ei hätää – sen tarjoaa sinulle Rotator!

Nyt kun eletään tiukan talouden aikaa ovat investoinnit suurennuslasin alla. Raahaa vaativista kohteista trukkia ei pidetä erityisen mielenkiintoisena investointikohteena – Ennemminkin se koetaan pakolliseksi pahaksi. Toisaalta trukki kuitenkin herättää suuria tunteita ja vahvoja mielipiteitä kuljettajien keskuudessa. Halusit tai et, kaikki trukkihankinnan kanssa tekemisissä olevat joutuvat kohtaamaan nämä tunteet ja mielipiteet niin hyvässä kuin pahassa.

Kaikkia miellyttävä konehankinta tuntuu usein mahdottomalta tehtävältä. Usein vanhoista tavoista ja ennakkoasenteista on kivuliasta luopua, mutta todellisuudessa trukilla tehtävä työ on usein kuitenkin vain siirtää tietty määrä kiloja turvallisesta paikasta A paikkaan B. Loppu on elinkaarikustannuksia eli toisin sanoen matematiikkaa. Koska trukki on usein yksi tärkeimmistä laitteista monissa varastointia ja logistiikkaa harjoittavissa yrityksissä ja hankintaan liittyy edellä mainittua matematiikkaa, kannattaa hankintapäätökset perustaa johonkin muuhun kuin pelkkiin tunteisiin ja mielipiteisiin. Suomalainen perheyritys Rotator Oy tuntee trukkihankinnan haasteet kuin omat taskunsa ja tarjoaa edullisen, toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

”Laadukas tuotemerkkivalikoimamme kattaa ratkaisut myös materiaalinkäsittelyyn. Edustamamme HC-trukit ovat kiinalaisen, maailman kahdeksanneksi suurimman materiaalinkäsittelykoneiden valmistajan, Hangchan, tekemiä. HC-trukit tunnetaan laadukkaista eurooppalaisista komponenteista ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Suomessa HC-trukit on vielä hieman tuntemattomampi, mutta muissa Pohjoismaissa se on jo kovassa käytössä hyväksi todettu merkki. Valmistajan koosta ja kyvystä tuottaa maailmalle laadukkaita koneita kertoo muun muassa vuosittainen yli 250 000 materiaalinkäsittelykoneen valmistusmäärät”, sanoo Rotator Oy:n trukkien ja kurottajien aluemyyntipäällikkö Ville Jokela.

Kattava valikoima – kone käyttötarpeen mukaan

Trukkia hankittaessa kannattaa listata sen käyttötarpeet sekä -kohteet, jonka perusteella lähdetään oikeaa mallia tarkentamaan. HC-trukkien valikoimasta löytyy ratkaisut kaikkiin nostotarpeisiin.

”Trukki pitää aina hankkia käyttötarpeen mukaan – oikea kone kuhunkin työtehtävään. Hankkimalla HC-trukin ei kompromisseja tarvitse tehdä valikoiman tai korkean hinnan takia. Valikoima kattaa kaikki materiaalinkäsittelykoneet pumppukärryistä 48 tonniseen vastapainotrukkiin. Oli sitten tarpeesi varastokone, pinkkari, työntömasto tai keräilijä, niin ei kuin soittoa meille!”

Kalliiksihan se tulee räätälöidä trukki juuri asiakkaan tarpeisiin?

”Päinvastoin – kone häikäisee suorituskyvyllään, ei hinnallaan. Uusinta teknologiaa edustavan HC-trukin saa perinteisiin merkkeihin verrattuna jopa 30-50% huokeammalla hankintahinnalla”, paljastaa Jokela.

Eletään muutosten aikaa

Sitä itselle kustannustehokkainta vaihtoehtoa miettiessä nousee myös käyttövoiman valinta tapetille. Jokelan mukaan käyttötarve ratkaisee tämänkin pulman.

”HC-trukkien valikoimasta löytyy laitteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön, nelivetona, etuvetona ja sähkö- tai polttomoottorikäyttöisenä.”

Sähkötrukit valtaavat markkinaa nopeasti.

” Totta kai maailma sähköistyy kovaa vauhtia myös trukkien puolella ja Hangcha on valmistajana edelläkävijä sähköteknologiassa. Jo pelkästään polttoaineiden hinnat puoltavat sähkötrukkien hankintaa, puhumattakaan ympäristöasioista. HC-trukeissa käytetään edistyksellistä Litium-ion akkuteknologiaa, jonka käyttöikä on jopa kolminkertainen verrattaessa lyijyakkuihin.”

HC-trukki on siis järkivalinta?

”Kyllä, ehdottomasti. Laadukkaat laitteet yhdistettynä Rotatorin koko maan kattavaan jälkipalveluverkostoon tekevät HC-trukista turvallisen ja kannattavan valinnan. Tervetuloa konekaupoille”, vinkkaa Jokela lopuksi.

Ota yhteyttä trukkimyyntiimme!

Jokela Ville

aluemyyntipäällikkö

040 8375 084

Toimipiste: Pirkkala, myyntialue: koko suomi
trukit kurottajat

Paimensalo Lassi

trukkimyynti

050 339 2923

Toimipiste: Pirkkala, myyntialue: koko suomi
trukit