Hyppää sisältöön
Soita

TAMREX Oy / DIMEX Oy

Tamrex ja Dimex yhdistävät voimansa ja osallistuvat yhteisosastolla Mansen Mörinöihin 5.-6.4.
Pirkanmaan oma raskaskone- ja kuljetuskalustotapahtuma kerää jälleen kerran tuhannet kuljetusammattilaiset tutustumaan alan toimijoihin ja tuotteisiin, ja olemme ilomielin menossa mukana.

Osastomme sijaitsee Pirkkalassa Rotatorin tiloissa ja tuomme mukanamme värikkään ja näkyvän valikoiman kuljetusammattilaisille soveltuvia työvaatteita ja käsineitä. Mukana taas myös joka vuosi suuren suosion saaneet Dimexin lastenvaatteet.

Aikuisille myynnissä tarjoushintaan esimerkiksi Dimexin hi-vis huomiovärisiä takkeja jopa koossa 6XL sekä kätevä huomiovärinen Dimex irtohihatakki – samassa vaatteessa takki ja liivi! Ja tietenkin paljon muuta, kuten hanskoja ja olkaimia!

Dimexin kisassa ei mene herne nenään vaan ämpäriin – tule kokeilemaan ja voita Dimexin Asenne-housut. Poikkea osastollemme H3 ostoksille, kisailemaan tai tule muuten vain jutulle!

www.tamrex.fi

Tamrex Oy on tamperelainen palveleva turvallisuustalo, jonka tavoitteena on #parempityöpäivä. Tuotevalikoima kattaa työvaatteiden ja -kenkien lisäksi monipuolisesti työ- ja paloturvallisuustuotteet laidasta laitaan. Kivijalkamyymälöitä Tamrexilla on kolme, joista kaksi Tampereella ja yksi Hämeenlinnassa. Lisäksi verkkokauppamme on yksi alan kattavimmista. www.tamrex.fi

www.dimex.fi

Dimex-työvaatteet on suunniteltu Suomessa suomalaisten työmaiden vaihteleviin oloihin. Ne on tehty kestäviksi, toimiviksi ja turvallisiksi työvaatteiksi kaikille niille, jotka tekevät työnsä täydellä asenteella.

Osasto H3

Rotator Oy, Tuottotie 4,  33960 Pirkkala