Hyppää sisältöön
Soita

Wenco

Kaivostoiminnan digitaaliset ratkaisut

Wenco tekee kaivostoiminnasta älykkäämpää, turvallisempaa ja tuottavampaa

Wenco-tuoteportfolion ratkaisut auttavat paitsi kalustonhallinnassa myös kaivoksen tuotantoprosessien optimoinnissa ja turvallisuuden kehittämisessä.

Wencominen kalustonhallintajärjestelmä antaa kaikenkokoisille kaivoksille mahdollisuuden optimoida kuljetusta ja lastausta – tuloksena enemmän materiaalia lyhyemmässä ajassa ja pienemmillä käyttökustannuksilla.

Ota kalusto hallintaasi valitsemalla Wenco.

Wenco International Mining Systems on työskennellyt kaivosyhtiöiden kanssa yli 30 vuoden ajan keskittyen kaivostoimintojen optimointiin. Tämän tehtävän puitteissa Wenco on kehittänyt laajan valikoiman ratkaisuja tukemaan kaivosteollisuuden digitaalista muutosta. Wenco on Hitachi Construction Machineryn kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Vancouverissa, Kanadassa.

Seuraa ja automatisoi

Helppokäyttöiset käyttöjärjestelmät ja sovellustyökalut mahdollistavat reaaliaikaisen tavoite- ja laiteseurannan. Tee tietoon pohjautuvia päätöksiä ja automatisoi prosessejasi helposti ja nopeasti.

Kommunikoi ja näytä tavoitteet

Reaaliaikaisen tiedon avulla kuljettajat ovat aina tietoisia päivän tavoitteista. Sisäänrakennetut kosketusnäytöt tarjoavat kuljettajille tietoa esimerkiksi hyötykuormista, sykliajoista, tavoitteista ja seuraavista tehtävistä. Näytöt ovat helppokäyttöisiä, selkeitä ja informatiivisia.

Raportoi

Tutki kaivostesi suorituskyvyn yksityiskohtia – vertailuarvojasi, onnistumisiasi ja huomiota vaativia alueitasi. Suorituskykyä seuraavien mittareiden avulla voit kiinnittää huomiosi sinne missä sitä eniten kaivataan.

Mene pidemmälle

Vie kaivoksen suorituskyky uudelle tasolle lisäämällä seurantaan polttoaineen hallinta, seisokkien seuranta, rengasanalyysit ja paljon muuta. Avointa lähdekoodia käyttävät Wencon ratkaisut voidaan integroida myös kaivoksen toiminnanohjausjärjestelmään ​​– parhaan joustavuuden saavuttamiseksi ja yrityksesi hyväksi.

Wenco Smartcap - Tehokas tapa mitata ennakoivasti väsymystä

Wencon SmartCap väsymyksentunnistus on ainoa tekniikka, jolla on todistetusti voitu estää väsymyksen aiheuttamat onnettomuudet. Toisin kuin kamerapohjaiset järjestelmät, SmartCap on ei-invasiivinen ja käyttää EEG (aivokäyrä) -tekniikkaa ja ilmoittaa unen vastustuskyvyn heikkenemisestä.

Keskitetty valvonta

Esimiehet voivat seurata kalustoa verkossa mistä tahansa paikasta ja saada reaaliaikaista tietoa kuljettajiensa valppaustasoista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sami Laitila

Laitila Sami

Kaivosliiketoiminnan johtaja

040 8242 495

Toimipiste: Oulu, myyntialue: koko Suomi
kaivoskoneet