Hyppää sisältöön
Soita
14.4.2020

Vuokraliftit Oy:ltä vahva panostus henkilönostintarjontaan

Vuokraliftit Oy on perinteikäs vuonna 1975 perustettu yleisvuokraamo, joka toimii Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 20 henkeä Nokian ja Ylöjärven toimipisteillä. Vuokraliftit Oy on tunnettu asiakaskunnassaan reilusta ja välittömästä asiakaspalvelusta. Konevuokrauksen lisäksi Vuokraliftit tarjoaa myös vuokratuotteisiin liittyviä asennuspalveluita. Avaimet käteen palveluja halutaankin yhä useammin ja tämä onkin eräs Vuokraliftien vahvuuksista.

Vuokraliftit haluaa tarjota asiakkailleen parasta mitä markkinoilla on saatavilla. Uusimpana hankintana Vuokraliftit solmivat Rotator Oy:n kanssa kaupat 26 akkusaksilavasta ja yhdestä JLG 660SJ kuukulkijasta. Hankinnalla uudistettiin ja yhdenmukaistettiin konekalustoa kyseenomaisten nostintyyppien osalta. Vuokraliftit päätyivät valitsemaan JLG:n tunnettavuuden ja pitkän kokemuksen kautta. Brändin lisäksi Rotator Oy:n varaosien, huollon ja teknisen tuen saatavuus vaikutti hankintapäätökseen. JLG ei ollut edullisin vaihtoehto, mutta Vuokraliftien kokemuksen mukaan paras kokonaisuus ratkaisi.

Vuokraliftit hankki ensimmäiset JLG:t vuonna 1989 Rotatorilta. Koneet olivat juuri markkinoille tulleita JLG IPS800 mallisia akkukäyttöisiä saksilavoja. Kyseisiä koneita heillä ei ole enää vuokrakäytössä, mutta yksi kone on edelleen käytössä naapurifirmassa Nokialla.

Huolimatta COVID-19 epidemiasta yritys uskoo tulevaisuuteen tiedostaen kuitenkin sen että rajoitukset vaikuttavat myös koneiden kysyntään. Tällä hetkellä vaikutukset ovat olleet pienet, mutta poikkeustilan jatkuessa vaikutukset saattavat heijastua voimakkaammin myös koneiden kysyntään. Tulevaisuus näyttää pitkällä tähtäimellä hyvältä ja investoinneilla pyritään takaamaan paras palvelu asiakkaille erityisesti Pirkanmaan talousalueella. Asiakkaiden luottamus halutaan säilyttää myös haasteellisina aikoina.

Kuvat:

Pääkuva – ”Nokian toimipisteen Lauri Karva on tyytyväinen uusimpaan hankintaan”

Kuva 2 – ”Ylöjärven vuokrauspisteen Jari Karvalla on hymy herkässä uusien nostinten täydentäessä tarjontaa”

Linkit:

Vuokraliftit www-sivut

Rotator Oy www-sivut

JLG-henkilönostimet