Hyppää sisältöön
Soita
Maeda hero

Powerliftiltä ratkaisut asiakkaiden nostotarpeisiin

15.6.2021

Powerliftiltä ratkaisut asiakkaiden nostotarpeisiin

Powerlift Oy on kotimainen nostoalan yritys, joka vuokraa erikoisnostureita ja tarvittaessa myös ammattitaitoisia kuljettajia toteuttamaan haastavimmatkin nosto-ongelmat. Mininostureissa tarjolla on Maeda -nosturit 8,7 – 16,8 metrin nostokorkeusluokissa.

Powerlift Oy tarjoaa nosto- ja vuokrauspalveluita koko maan alueella. Vahva ammattiosaaminen yhdistettynä kattavaan valikoimaan erikoiskalustoa ovat yrityksen vahvuus.

”Liikeideamme on yksinkertainen – nostaa ihmisiä ja tavaroita. Meidän tehtävämme on ratkaista ihmisten nosto-ongelmat ja meiltä löytyy siihen vahvan kokemuksen omaava ammattihenkilökunta sekä nostoalan erikoislaitteet. Tunnistamme asiakkaan tarpeet ja tarjoamme oikeanlaiset laitteet sekä tarvittaessa henkilökunnan suorittamaan nostotehtävää”, sanoo Powerlift Oy:n toimitusjohtaja Jouni Leino

.

Nostolaitteiden kirjo on laaja.

”Meiltä löytyy nostimet mininostureista henkilönostimiin, kurottajiin ja nosturiautoihin. Myös erikoistöihin tarvittavat laitteet, kuten imukuppi- ja lasiasennusnostimet kuuluvat perusvalikoimaamme. Oli nostamisen tarve mikä tahansa, meihin kannattaa olla yhteydessä.”

Helppokäyttöinen Maeda-mininosturi

Mininosturipuolella päämerkkinä Powerlifitillä on Rotator Oy:n maahantuoma japanilainen Maeda.

”Maedan hyvä puoli vuokrauskäytössä on sen helppokäyttöisyys. Se on kevyt laite, joka sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin sekä kantavuudeltaan heikoille holveille ja paikoille. Sitä käytetään usein sellaisissa paikoissa, missä ei saa olla kovaa kuormaa alustan päällä. Meillä on valikoimassa kolmea eri Maeda-mallia: 8,7 metrin nostokorkeudella oleva MC 285, MC 305 (12,5 m) ja MC 405 (16,8 m). Jos Maeda ei ole aikaisemmin tuttu kone, saa meiltä tarvittavan käyttökoulutuksen siihen”, sanoo Leino.

Tyypillisiä asiakkaita Maedalle ovat konepajat, teräs- ja lasiasennusyritykset.

Powerlift tekee nostimiensa huollot pääasiassa itse, mutta käyttää myös Rotatorin jälkimarkkinointipalveluita.

”Tarvittavat varaosat hankimme Rotatorin kautta, Huttusen Kaitsu teknisessä tuessa on meidän tuki ja turva jos mahdollisia vikoja tai kysyttävää ilmenee. Osaava tekninen asiantuntija, jolta saamme apua aina jos siihen on tarvetta”, kiittelee Leino lopuksi.

Maeda mininosturit

Terho Laine

Yhteystiedot