Hyppää sisältöön
Soita
etusivu_hero

Paras kumppanisi

Toimintavarmuutta ja kilpailukykyä lähes 70 vuoden kokemuksella

Miksi valita Rotator?

Rotatorin tuotevalikoimasta löytyy alan huippumerkit tärylätkistä kaivoskoneisiin. Uusien koneiden lisäksi Rotatorilta voit hankkia tarkoituksiisi soveltuvan käytetyn koneen. Mikäli koneen hankinta ei juuri nyt ole ajankohtaista, mutta etsinnässä on vuokrakone niin voit kääntyä Rotarent Oy:n puoleen. Suomen toimintojen lisäksi Rotatorilla on Virossa tytäryhtiö Rotator Eesti OÜ, joka toimii paikallisena Hitachi -maahantuojana.

Rotatorilla on maankattava jälkipalveluverkosto koko Suomessa. Rotatorilta saat huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut kaikkiin maanrakennuskoneisiin, maantiivistyslaitteisiin, purkutyökaluihin, trukkeihin, kurottajiin, nostimiin ja nostureihin.

Rotatorilla palvellaan asiakkaita ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Töitä tehdään yhdessä ja yhteen hiileen puhaltaen, eikä työkaveria jätetä pulaan. Luotettavuus ja tyytyväiset asiakkaat sekä henkilökunta ovat meille kunnia-asia. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla heille muun muassa laajat työterveyspalvelut ja pitkäaikaisen, turvallisen, sekä vakaan työpaikan. Me uskomme että työntekijöiden hyvinvointi heijastuu myös positiivisesti suoraan asiakkaille.

1954

Tampereen Rakennuskone Oy perustetaan

87,4 M€

Liikevaihto 2022

160

Ammattilaista

10

Toimipistettä

Tuottavuutta ja tulosta oikealla kone- ja tuotevalinnalla

Yrityksesi tulos voi olla koneista kiinni. Siksi tuomme maahan ja myymme ainoastaan maailman johtavien valmistajien koneita ja laitteita. Edustamme tällä hetkellä 14 tehokasta ja varmatoimista tuotemerkkiä, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.
Autamme sinua valitsemaan tuottavan koneen tai hyötyajoneuvon. Asiantuntemuksemme takana on tuloksellinen vuosien ja jopa vuosikymmenien yhteistyö samojen konevalmistajien kanssa. Saat meiltä nopeaa, ystävällistä ja tehokasta palvelua.

Hyvä huolto takaa paremmat yöunet

Jotta meiltä hankkimasi kone tai ajoneuvo toimii mahdollisimman kustannustehokkaasti ja tuottavasti, palvelemme sinua myös huollossa, varaosien ja teknisen tuen parissa sekä muissa toimintavarmuutta ylläpitävissä tehtävissä. Omien huoltotilojen lisäksi Rotatorin huoltoautot ovat puhelinsoiton päässä. Siellä missä omaa huoltoautoa ei ole, sopimushuoltaja huoltaa koneesi nopeasti ja luotettavasti. Käytämme aina sataprosenttisesti yhteensopivia merkkien alkuperäisiä tai huollettuja varaosia.

Ammattitaitoiset varaosapalvelut

Rotatorilta ostetut varaosat ovat sataprosenttisesti yhteensopivia huollettavan laitteen kanssa. Toimitamme alkuperäisiä varaosia kaikkiin päämiestemme tuotteisiin riippumatta siitä, kuka koneen on alun perin tuonut maahan.

Suurin osa valmistajilta tilatuista varaosista tulee yön yli toimituksina, jolloin varaosa on Rotatorin huoltopalvelulla tai asiakkaalla jo tilausta seuraavana päivänä. Yleisimmin tarvittavat huolto-osat kuuluvat myös Rotatorin huoltoautojen vakiovarustukseen. Käyttämällä alkuperäisiä varaosia vältyt yllätyksiltä, lyhennät huoltoaikaa ja ylläpidät koneesi jälleenmyyntiarvoa.

Rotator Oy on FPT Industrialin valtuutettu jälleenmyyjä

Rotator Oy on FPT Industrialin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. FPT Industrial on Iveco Group N.V.:n (EXM: IVG) tuotemerkki, joka on omistautunut voimansiirto ja moottori ratkaisujen suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin on- ja off-road-ajoneuvoihin sekä laiva- ja sähköntuotantosovelluksiin.  Laaja tuotevalikoima sisältää kuusi moottorisarjaa teholla 42 hv - 1 000 hv, vaihteistot vääntömomentilla jopa 500 Nm ja etu- ja taka-akselit 2,45 - 32 tonnin (Gross Axle Weight) -akselipainoilla. Lisäksi valikoimaan kuuluu maakaasumoottoreita sekä erillinen ePowertrain-divisioona.

Asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen on meille ykkösasia

Olemme työskennelleet jo vuodesta 1954 asiakkaidemme kilpailukyvyn puolesta. Meille on kunnia-asia, että saat varmatoimisen ja tehokkaan koneen sekä luotettavat jälkipalvelut kaikkialla Suomessa.

Teknisen ylivoiman säilyttäminen vaatii osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Omien koulutusten lisäksi päämiehemme kouluttavat henkilökuntaamme edustamiemme tuotemerkkien käyttöön, huoltoon ja turvallisuuteen. Lisäksi neuvomme ja ohjaamme asiakkaitamme, jotta he voivat käyttää kauttamme ostamiaan tuotteita entistäkin tehokkaammin, taloudellisemmin ja turvallisemmin.

Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Vuonna 2020 Rotatorin liikevaihto oli 72,8M € ja henkilökuntaa noin 160. Pääkonttorimme on Pirkkalassa Tampereen kupeessa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Liedossa.

Rotatorilla on tytäryhtiö Rotator Eesti OÜ, joka toimii paikallisena Hitachi -maahantuojana.