Hyppää sisältöön
Soita
14.3.2018

Mansen Mörinät 2018

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä on esillä parhaat koneet ja laitteet maailman johtavilta konevalmistajilta. Pihamaalta löytyy mielenkiintoisia uutuuksia kuten Suomen ensimmäinen pitkäpuominen Hitachi ZX85US-5A kaivinkone, Hitachi ZW150PL-6 pyöräkuormaaja sekä JLG:n 1932R ja 4045R sekä DINOn 280RXT henkilönostimet.

Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet kuten Hitachin ZX-6 sarjan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bomagin maantiivistyskalusto, Furukawan iskuvasarat ja purkutyökalut, Merlo-kurottajat, UniCarriers trukit sekä JLG ja DINO henkilönostimet. Rotarent esittelee kattavaa työmaakalusto- ja konevalikoimaa, jossa viimeisimpänä lisäyksenä on Merlo Cingo tuoteperhe minidumppereineen ja ketjukaivureineen. Lisäksi esillä on laaja kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista.

Jälkipalvelut tarjoavat Mörinäpäivien ajan ainutlaatuisia varaosa- ja huoltotarjouksia. Perinteinen rompetori on myös täynnä mielenkiintoista ostettavaa. Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa koneista ja palveluista joten tule rohkeasti kysymään!

Mukana on noin 30 yhteistyökumppania jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Konekentälle on varattu koeajoa (Hitachi, Bomag, Johnston) niin isommille kuin pienimmillekin kuljettajille. Tapahtuman juontajana toimii Marianne Harjula.

Mansen Mörinät ovat avoinna pe klo 9-17 ja la klo 9-15. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

www.mansenmorinat.fi

3D-KOPPI OY

3D-KOPPI Oy on digitaalisen rakentamisen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat koneohjausmallien tekeminen, määrälaskennat sekä työn todentaminen toteumapiirustuksien muodossa. Lisäksi tarjoamme digitaalisen rakentamisen tuotteita lisäämään työn tuottavuutta.

www.3dkoppi.fi

AHLSELL OY

Ahlsell Oy on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa ja tarjoamme alan laajimman valikoiman LVI-, sähkö-, teollisuus- sekä kylmätuotteita ja -palveluita. Kattavan toimipaikkaverkoston ja tehokkaan logistiikkamme ansiosta olemme vahva kumppani asiakkaillemme.

Esittelemme Mansen Mörinöillä laajan valikoiman työturvallisuuden tuotteita kuten työvaatteita, turvajalkineita sekä työsuojaimia heti mukaan ostettavaksi edulliseen Mansen Mörinä -hintaan.

Paikalla myös asiantunteva henkilökuntamme kertomassa lisää kattavasta tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.

www.ahlsell.fi

BIKE & BOAT WORLD OY

Bike & Boat World on Suomen suurin motorisoidun vapaa-ajan kauppaketju.

www.bikeworld.fi

 DYNASET OY -HYDRAULIIKAN VOIMALLA

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-laitteet tuottavat hydrauliikan voimalla sähköä, korkeapainevettä, paineilmaa, magneettia ja tärinää satoihin käyttötarkoituksiin eri työmailla. Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpoimman sijoituksen jokaiseen työkoneeseen. Dynasetilla on vankka asiantuntemus hydraulijärjestelmistä ja integraatiosta eri konemerkkien kanssa. Teemme asennuksen helpoksi ja takaamme luotettavuuden. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osastollemme!

www.dynaset.com

SUOMEN ELEKTROLIND OY

Suomen Elektrolind Oy on vuonna 1995 perustettu korkealaatuisten sähkökomponenttien ja -järjestelmien maahantuoja. Valmistajien virallisena edustajana voimme tarjota ajoneuvo- ja automaatioteollisuudelle nopean ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Esittelemme Brigaden 360 asteen kamerajärjestelmää, BBS-tek peruutus-summeria, BS-8000 peruutustutkaa ja uuden ajoneuvotallentimen MDR-504-500. Tervetuloa osastollemme.

www.elektrolind.fi

EUROMASTER

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman raskaan kaluston uusia ja pinnoitettuja renkaita sekä rengaspalveluita, mm. asennukset, korjaukset, liikkuvat rengashuoltopalvelut, 24h rengasrikkopalvelun sekä rengashuollon räätälöidyt kokonaisratkaisut.

www.euromaster.com

FINNCONT OY

Koneyrittäjien työn helpottamiseksi olemme kehittäneet kattavan valikoiman UN-tyyppihyväksyttyjä IBC-polttoainesäiliöitä, jotka ovat kuljetettavia, turvallisia ja vaivattomia käyttää. Säiliöt takaavat työmaalle tehokkaan ja turvallisen polttoainehuollon.

www.finncont.com

OY FODIO AB

Fodion osastolla esittelyssä pyöräkuormaajavaakoja sekä muita punnitusratkaisuja maansiirtoon sekä kuljetusalalle. Esillä myös vaakoihin liittyvät internet tiedonsiirtoratkaisut. Tervetuloa tutustumaan.

www.fodio.fi

GEOS OM -TEKNIIKKA OY

GEOS OM-Tekniikka Oy on asiantunteva maanrakentajan mittalaitetalo. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy Suomen suosituimmat C.SCOPE kaapelinhakulaitteet, merkintäpallojen hakulaitteet, Geopower viemärikamerat, kallistavat maanrakennuslaserit, konevastaanottimet, metallinilmaisimet, DIGPILOT koneohjausjärjestelmä, DUSS timanttiporauslaitteet, polttomoottoriporat ja paljon muita mittalaitteita maanrakentamiseen.

Osastollamme on esillä uudet C.SCOPE XL2 -sarjan kaapelinhakulaitteet ja viemärikameroiden 2017 mallisto. Tule tutustumaan tuotteisiin ja kysy lisätietoa kevään Mörinä tarjouksista! GEOS – Asiantunteva maanrakentajan mittalaitekauppa.

www.geos.fi

HAM-RE OY

Laaja valikoima työkonerenkaita ja minikaivureiden teloja johtavilta merkeiltä: Magna, Camso, Solideal, Minitop.

www.hamre.fi

 

SUOMEN HYÖTYAJONEUVOKESKUS

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa monipuoliset varustelut markkinajohtajien tuotteilla. Tapahtumassa esillä matkailuauto ja bott huoltoajoneuvokalusteet.

www.hyotyajoneuvokeskus.com

KAHA OY

www.kaha.fi

KATVETURVA OY

Katveturva haluaa vähentää kuolleiden kulmien aiheuttamia materiaali- ja henkilövahinkoja. Raskaan liikenteen ja työmaa-ajoneuvojen/koneiden yksi suurista ongelmista ovat katvealueet. Joka päivä jossakin tapahtuu kuolleista kulmista johtuvia vahinkoja, jotka olisivat estettävissä. Tule jututtamaan, kerromme lisää miten.

www.katveturva.fi

KONEJARE OY

Kone Jare Oy toimittaa luottettavat Hebonilube keskusvoitelujärjestelmät, Bm Air ohjaamon hengitysilman suodattimet, Dafo ajoneuvon automaattiset sammutusjäerjestelmä ja kotimaiset Pro Door taitto-ovet.

www.konejare.fi

KONEVIESTI

Suomen koneuskottavin ammattilehti.

www.viestilehdet.fi

METSO MINERALS

Metso esittelee Mansen Mörinöillä uudistetun version suositusta, diesel-sähkökäyttöisestä Lokotrack LT330D-murskaus- ja seulontalaitoksesta. LT330D on nyt saatavilla Volvon tehokkalla, 547 kW:n ja 700 kVA:n moottori-generaattoripaketilla.

Asiantuntijoiltamme saat tuoretta tietoa muista laiteuutuuksista sekä huoltopalveluistamme.

www.metso.com

METSÄTYÖ OY

 

www.metsatyo.fi

MIGMEN OY

MIGMEN OY – Kaikkea mitä hitsaamiseen tarvitset! Saumatonta osaamista Tampereen ytimessä jo yli 20-vuoden ajan. Asiantunteva hitsauslaitteiden myynti- ja huoltoliike sijaitsee Tampereen Nekalassa (Mäntyhaantie 7 (Rauta-otran nurkalla)). Palvelemme hitsaavaa teollisuutta koko Suomessa huoltopalveluiden, varaosien ja tarvikkeiden toimittajana. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä mielellään arkisin klo. 8.00 – 16.30 PAIKAN PÄÄLLÄ HITSATAAN PUIKOLLA JA LEIKATAAN PLASMALEIKKAUSLAITTEILLA NÄYTÖSLUONTEISESTI JA LAITTEITA SAA TULLA KOKEILEMAAN!

www.migmen.fi

MULTAVEX OY

MultaVEX valmistaa maailman monikäyttöisimmät seulakauhat. MultaVEX Rotor on minikaivureihin ja pienpyöräkuormaajiin tarkoitettu seulakauha ruokamullan ja muiden hienompien materiaalien seulontaan. Se on viherrakentajan todellinen monitoimityökalu.
MultaVEX Vibralla puolestaan pystyy seulomaan lähes mitä vain, jopa louhetta ja mursketta sekä muuta todella karkeaa materiaalia. Se on myös ainoa seulakauha, jolla voidaan seuloa ilman ongelmia terästä sisältävää purkujätettä.

www.multavex.fi

NOVATRON OY

Novatron Oy on suomalainen digitaalisen infrarakentamisen sekä älykkään koneohjauksen asiantuntija. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme koneohjausjärjestelmiä maarakennuskoneisiin sekä tarjoamme koulutuspalveluita digitalisoidun työmaan kaikkiin eri vaiheisiin aina suunnittelusta ja mallinnuksesta koneohjatun työmaan käytäntöihin, prosesseihin ja laadunvarmistukseen.

www.novatron.fi

ORAPI NORDIC OY AB

Orapi Nordic tarjoaa osastolla h16 messuhintaan erikoisvoiteluaineita seka Orapi Diesel Booster polttoaineen tehostajaa. Diesel Booster on markkina ykkonen ja nyt siis tata lisaainetta saa ostaa messuilta erittain edullisesti. Kannattaa kayda tutustumassa ja samalla osallistua arvontaan jossa voi voittaa mukavia palkintoja! Siis Orapi Nordic osastolla h16. Tervetuloa!

http://www.orapinordic.net

REMU OY

Tervetuloa tutustumaan REMU -seulakauhoihin. Osastollamme muun muassa uudistunut klassikkomalli EX 140 sekä PD ja XO kauhat. Kun tilaat kauhasi nyt varmistat toimituksen sopivasti kesän seulonta sesonkiin! 

www.remu.fi

ROTOTILT OY

www.rototilt.com

ROTOZI OY

Rotozi kauhanpyörittäjien uudistunut mallisto. Nyt saatavilla myös hydrauliikan läpivienti ja hydraulinen lukitus. Mallisto alkaa 2tn minikoneesta ja päättyy 30tn kaivinkoneeseen.

www.rotozi.fi

SITECH Finland

SITECH Finland toimii globaalin markkinajohtajan Trimblen infra-alan ratkaisujen maahantuojana. Valikoima kattaa 2D- ja 3D-koneohjaukset yleisimpiin työkonetyyppeihin, maastomittausjärjestelmät sekä tarvittavat ohjelmistot. Tule tutustumaan myös ulko-osastolta löytyvään uuteen Bomag jyrään, joka on varusteltu niin ikään Trimblen 3D-koneohjausjärjestelmällä. SITECH Finland auttaa asiakkaitaan pysymään kehityksen kärjessä mukana.

www.sitech.fi

OY SKF AB

www.skf.com

STEEWRIST AB FINLAND

 

www.steelwrist.com

TAKK, LOGISTIIKKA JA MAARAKENNUS

Logistiikan ja infran kouluttajamme ovat todellisia tyoelamaosaajia, jotka valmentavat opiskelijoistamme autonkuljettajia, yhdistelmaajoneuvonkuljettajia ja linja-autonkuljettajia. Maarakennusalla koulutetaan koneenkuljettajia alan eri toihin. Tule osastollemme keskustelemaan logistiikka- ja infra-alan rekrykoulutuksista sekä ammattipätevyyskoulutuksista.

www.takk.fi

TAMTRON

TAMTRON virtaviivaistaa asiakkaidensa liiketoimintaa laadukkaiden ja tarkkojen ammattikäyttöön soveltuvien vaakojen sekä punnitustiedon hyödyntämiseen kehitetyn modernin pilvipalvelun avulla. Tamtronin valikoimaan kuuluvat vaa’at mm. pyöräkuormaajiin, dumppereihin,  puutavara-autoihin ja ajokoneisiin sekä jäteautoihin. Edistyksellinen ja helppokäyttöinen vaaka tehostaa työskentelyä työmaalla nopeuttamalla lastaustoimintaa, optimoimalla kuormat sekä helpottamalla laskutusta ja materiaaliseurantaa punnitustiedon siirtyessä sähköisesti toiminnanohjaukseen tai muuhun järjestelmään. 

Wnexus-pilvipalveluun kertyvä punnitustieto mahdollistaa materiaalivirtojen ja aikataulutusten optimoinnin ja tuo läpinäkyvyyttä prosesseihin. Helposti seurattavissa ja jaettavissa oleva tieto lisää turvallisuutta ja reiluutta läpi arvoketjun – kuljettajasta aina loppuasiakkaaseen asti. Tamtron tarjoaa myös monipuoliset ja kattavat huolto- ja varmennuspalvelut koko maahan.

Tule tutustumaan edistyksellisiin, helppokäyttöisiin vaakoihin ja palveluihimme Mansen Mörinöillä! www.tamtron.fi

www.tamtron.fi