Hyppää sisältöön
Soita

Bomag asfalttikalusto

Bomag asfalttikalusto

Bomagin tuotteiden tavoin myös asfalttijyrät tunnetaan laadustaan ja tehokkuudestaan, ja ne ovat suosittuja ammattilaisten keskuudessa. Bomagin asfalttijyrät ovat suunniteltu kestämään kovaa ammattikäyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Niiden moottorit ja hydrauliikka takaavat tehokkaan työskentelyn, joka säästää aikaa ja vaivaa työmaalla.

Bomag BW 100 AD-5 ja BW 120 AD-5 -asfalttijyrät

Bomag BW 100 AD-5 ja BW 120 AD-5 -asfalttijyrät

Asfalttitiivistys on Bomagin erikoisalaa ja erinomaiseen lopputulokseen pääset myös käyttämällä pienempää konetta tinkimättä tuottavuudesta, kuljettajan mukavuudesta tai suorituskyvystä.

Nopea ja vaivaton huolto

Bomagin asfalttijyrissä ei ole voitelunippaa. Nivel on huoltovapaa. Moottori, sähkökeskus ja vesipumppu ovat helposti saavutettavissa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä huollossa.

Asfalttijyrä on varustettu pienellä amplitudilla

Kone on varustettu pienellä amplitudilla, joka on 0,2 mm normaalin 0,5 mm amplitudin lisäksi. Pieni amplitudi soveltuu erityisesti ohuiden kerrosten tiivistämiseen sekä työhön silloilla ja kaupunkialueilla, varmistaen varovaisen tiivistämisen ja vähentäen aggregaattien murskaamisen riskiä.

Ajovipu reagoi erittäin miellyttävästi ja peruutus on erittäin tarkkaa

Rummun täry voidaan aktivoida valikoivasti vain etu- tai takarummulle tai molemmille rummuille. Yhdistettynä IVC-järjestelmään (Intelligent Vibration Control) tärinäjärjestelmä varmistaa jatkuvan tiivistyksen ja luotettavan toiminnan kaikissa olosuhteissa vain ajovipua liikutettaessa.

Toimintavarmuutta lisääviä yksityskohtia

· Paineistettu kastelujärjestelmä korkealaatuisella pumpulla ja 5-vaiheisella väliaika-ajastimella sekä suurella vesisäiliöllä.

· Viisi tuulelta suojattua suihkusuutinta rumpua kohti ovat helposti saavutettavissa ja puhdistettavissa.

· Kaksisuodatinjärjestelmä estää tehokkaasti suuttimien tukkeutumista.

Kuljettajan mukavuus huomioitu

Bomag-asfalttijyrissä on tilava kuljettajan taso, kompakti ohjauspyörä, tukeva kojelauta, selkeät ja helppokäyttöiset kytkimet sekä erinomainen näkyvyys rummun reunoille, jotka takaavat rennon ja turvallisen työskentelyn.

Tukijärjestelmät apuna

Tukijärjestelmät, kuten ECONOMIZER, JOBLINK ja BOMAP, auttavat välttämään tarpeettomia yliajokertoja ja parantamaan työn laadun tuloksia, mikä tehokkaasti alentaa kustannuksia.

Kaksoisajovivut

Lisävarusteena valittavat kaksoisajovivut takaavat helpon ajamisen ja käyttömukavuuden. Yhdistettynä istuimeen, jossa on kestävä sivuliukutoiminto, ne helpottavat kuljettajan työskentelyä ja parantavat näkyvyyttä.

Sähköiset tandemvalssit Bomag BW 100 AD e-5 ja BW 120 AD e-5

Sähköiset tandemvalssit BW 100 AD e-5 ja BW 120 AD e-5

Kompaktit sähköiset tandemvalssit Bomag BW 100 AD e-5 ja BW 120 AD e-5 ovat täydellinen valinta päällystystöihin, korjauksiin ja jälkityöhön tienrakennuksessa ja maisemoinnissa. Ne tarjoavat saman suorituskyvyn kuin perinteiset mallit, mutta ilman päästöjä.

Alhaiset huoltokustannukset

Pidemmän hydrauliöljyn vaihtovälin ansiosta Bomag-tandemjyrän sähkömoottori on jopa huoltovapaa.

Lisäksi tandemvalssi hyödyntää arvokasta energiaa regeneratiivisen jarrutuksen avulla.

Alhaiset desibelit ja ympäristöystävällinen valinta

Sähkökäyttöiset tandemvalssit ovat lähes äänettömiä ajon aikana. Tandemvalssit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi päästörajoitetuilla alueilla, kuten kaupunkien keskustoissa ja suojelualueilla. Ne ovat myös ihanteellisia käyttää suljetuissa tiloissa, kuten halleissa tai maanalaisissa pysäköintihalleissa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Päkki Jouni

Asfalttikaluston tuoteasiantuntija

0400 544 080

VANTAA
bomag

Tourunen Teemu

tuotepäällikkö

050 9112 226

Vantaa
hitachi bomag furukawa