JLG uutuuksia

JLG:ltä kaksi uutta akkukäyttöistä saksilavaa

JLG Industries Inc., maailman suurin henkilönostinvalmistaja, on tuonut markkinoille kaksi uutta akkukäyttöistä saksilavaa JLG 6RS ja JLG 10RS. Saksilavat tulivat nykyisen suositun ES -saksilavasarjan rinnalle ja Suomeen ensimmäiset koneet tulivat heinäkuussa 2013.

JLG 6RS:n maksimi työskentelykorkeus on 7,8 m (230 kg) ja JLG10 RS:n 11,75 m (320 kg). RS -sarja käyttää suoraa sähkömoottoriajoa ja omaa markkinoiden pisimmän toiminta-ajan yhdessä ES -sarjan kanssa.

ES -sarjassa käytössä oleva automaattisesti toimiva kuoppasuojus on RS -sarjassa korvattu kiinteillä kuppasuojilla, jotka ovat jo olleet käytössä JLG:n Toucan -sarjassa. RS -sarja on rakennettu mahdollisimman toimintavarmaksi sekä helpoksi ja edulliseksi huoltaa, unohtamatta kuitenkaan käyttäjän mukavuutta. RS -sarja on mm. portaaton nopeuden säätö kuten ES -sarjassakin.

Vähäisempien komponenttien yms. tekijöiden myötä, on RS -sarja hankintahinnaltaan hyvin houkutteleva erityisesti konevuokraamoita ajatellen. Koneen ensi-esittely tapahtuu Maxpo 2013 -messuilla Hyvinkäällä 5.-7.9.2013.

 

Malliston laajennus JLG:n Toucan mastopuominostimiin.

Uudet JLG Toucan 12E ja 12E+ laajentavat JLG:n akkukäyttöistä mastopuominostinvalikoimaa. Suuren suosion saaneet JLG Toucan 8E ja 10E saavat rinnalleen isomman ulottuvuuden omaavat 12E:n ja 12E+:n.

JLG Toucan 12E:n maksimi työskentelykorkeus 12 m ja sivu-ulottuma 4,6 metriä, 200 kg:n / max. 2 henkilöä korikuormalla. Vastaavasti 12E+:n työskentelykorkeus 12,7 m ja sivu-ulottuma jopa 5,65 metriä.

Kun koneiden leveys on ainoastaan 1,20 metriä (kuljetuspituus 3,65 m) ja molempia koneita on mahdollista ajaa maksimiulottumalla, on mahdollista työskennellä entistäkin ahtaammissa paikoissa tehokkaasti ja turvallisesti. Pehmeät, portaattomat liikkeet, äänettömyys ja markkinoiden pisin toimita-aika takaavat käyttäjien suosion.

Koneet ovat ensiesittelyssä Suomessa Maxpo 2013 -messuilla Hyvinkäällä 5.-7. syyskuuta.

Lisätietoja: www.rotator.fi