Dino uutuus: 105TL – Kevyt ja monipuolinen nostin

Dinolift esitteli Bauma messuilla huhtikuussa uuden DINO 105TL henkilönostimen jossa yhdistyy lyömätön monipuolisuus ja Dinoliftin laadukas kädenjälki. Ultrakevyt ja helppokäyttöinen DINO 105TL, jossa on 10,5 m työskentelykorkeus, on odotettu tulokas Dinoliftin henkilönostinvalikoiman ”pieneen päähän”. Tällä nostimella DINO suuntautuu sekä nykyisille että uusille markkinoille joilla vuokraamot ja urakoitsijat toivovat helppokäyttöistä, turvallista ja luotettavaa, mutta myös kevyttä ja kustannustehokasta nostinta.

Dinoliftille uusi nostin on looginen askel, ei pelkästään kevyiden ja pienten nostinten kasvavan kysynnän takia, vaan myös koska se tuo mahdollisuuden Dinon jälleenmyyjille ja yhteistyökumppaneille täydentää DINO valikoimaansa tällä odotetulla uutuudella. Kuten koko Dinoliftin muu valikoima, DINO 105TL on suunniteltu ja valmisteltu ammattitaidolla ja huolellisesti. Laadun takaa Dinoliftin osaava henkilöstö.

DINO 105TL esitellään Suomessa Maxpo messuilla syyskuussa (5. – 7.9.2013), toimitukset alkoivat kesällä 2013.

DINO 105TL tekniset tiedot:

 • Maks. työskentelykorkeus 10.5 m
 • Maks. lavapohjankorkeus 8.5 m
 • Maks. sivu-ulottuma 6.5 m
 • Tuentaleveys 3.57 m
 • Teleskooppipuomi
 • Nostokyky 130kg
 • Kuljetuspituus 5.43 m
 • Kuljetusleveys 1.50 m
 • Kuljetuskorkeus 1.99m
 • Kokonaispaino 950 kg
 • Puomiston hallinta 2-nopeuksinen
 • Puomiston pyöritys +/- 355°
 • Ajolaite saatavana lisävarusteena

Dinolift Oy

Loimaalainen perheyritys Dinolift on Euroopan johtava hinattavien henkilönostinten valmistaja. Yritys valmisti ensimmäisen henkilönostimen lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Siitä lähtien toiminta on laajentunut vahvasti vientipainoitteiseksi ja tänä päivänä yli 75 % tuotannosta viedään Suomen rajojen ulkopuolelle, yli 40 eri maahan. Nostimia on valmistunut vuosien saatossa jo yli 9000 kappaletta, asiakkaat ovat pääsääntöisesti rakennusalan vuokraamot ja urakoitsijat.

Dinoliftin menestys perustuu koneiden erinomaisiin suoritusarvoihin sekä pitkäjänteiseen tekemiseen. Oma suunnitteluosasto varmistaa että asiakkaalle tarjottavat ratkaisut kestävät vuodesta toiseen. Tuotannon puolella ammattitaitoiseen ja huolelliseen viimeistelyyn on aina kiinnitetty erityistä huomiota joka takaa sen, että laadukkaan ja toimintavarman DINO henkilönostimen omistaminen on pitkällä tähtäimellä kustannustehokasta ja vaivatonta. Kaikki DINO henkilönostimet ovat valmistettu EN280 säännösten mukaisesti ja ovat CE-merkittyjä. Dinolift Oy:lla on vuodesta 2000 ollut ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit voimassa.

Dinolift tuotevalikoima

DINO tuotevalikoimassa on kahdeksantoista hinattavaa henkilönostinta 10.5 – 26 metrin työskentelykorkeudessa, kolme itsekulkevaa mallia tukijaloilla (20.5, 24 ja 26.5 m) ja kaksi tela-alustaista nostinta (18,5 ja 22 m) sekä puominostin 18,5 m työskentelykorkeudessa.

DINO nostinten puomit ovat joko teleskooppisia (T) tai varustettu teleskooppipuomin lisäksi artikuloivalla varsistolla (XT).

DINO hinattavat henkilönostimet toimivat joko sähköllä tai akuilla ja useimmat nostimet ovat myös saatavilla bensiini- tai diesel-aggregaatilla. DINO hinattavat nostimet ovat helppoja hinata, nostimen painopiste on alhainen joka edesauttaa hinatessa tasapainoa.

Itsekulkevat nostimet toimivat dieselmoottorilla. Puomistoa voi käyttää sähköllä jotta koneita voidaan käyttää myös sisätiloissa. Ympäristönäkökulmat huomioidaan DINO nostimissa yhä enemmän: akku-käyttöisissä DINO nostimissa moottori käy vain kun puomistoa liikutetaan ja polttomoottorilla varustetuissa koneissa kierroslukua kontrolloidaan käytön mukaan. Kaikissa DINO henkilönostimissa käytetään ympäristöä huomioivaa hydrauliöljyä.

Lisätietoja: www.rotator.fi