Merlo Agri -verkosto

Rotator Oy avasi Merlo Agri -verkoston Suomessa

Italialaisia Merlo-kurottajia maahantuova Rotator Oy on perustanut ja avannut koko Suomen kattavan jälleenmyynti-, varaosa- ja huoltoverkoston. Verkosto toimii yli kolmellakymmenellä paikkakunnalla. Merlo Agri -verkostolla Rotator Oy palvelee entistä paremmin erityisesti maatalouden ja urakoinnin ammattilaisia.

Merlo Agri -verkostossa luotettavat ja pitkän kokemuksen omaavat jälleenmyyjät ovat sekä maahantuojan että asiakkaan etu. Palvelemme asiakkaita, jotka vaativat koneiltaan aiempaa enemmän monipuolisuutta ja luotettavuutta. Merlo Agri -verkosto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden turvalliseen ja avoimeen kaupankäyntiin.

Merlo-kurottaja korvaa yhden traktorin.                   

Merlo kurottajat ovat Keski-Euroopassa erittäin suosittuja pienilläkin tiloilla. Käytännössä kurottaja korvaa yhden traktorin. Kuormaustyössä kurottaja on aivan omaa luokkaansa verrattuna etukuormaajaan. Avainsanoja ovat tehokkuus, ketteryys ja ulottuvuus.

Merlo Multifarmer malliston kurottajilla voi kyntää, kylvää ja vetää perävaunua. Myös lumenlinkous onnistuu, koska koneen takaa löytyvät vetovarret ja voiman ulosotto 540 / 1000 rpmI/min.

Merlo S.p.A on maailmalla johtava kurottajien valmistaja

Merlo on erityisesti tunnettu innovatiivisuudestaan ja erikoistumisestaan sekä markkinoiden tarpeiden huomioonottamisesta. Tästä esimerkkeinä ovat useat vain Merlo-kurottajissa patenteilla suojatut keksinnöt, kuten puomiston sivusiirto ja kippaava ohjaamo.

Käyttäjät arvostavat Merlon laatua, tästä kertoo markkinajohtajuus kurottajamarkkinoilla useassa Euroopan maassa. Merlo on markkinajohtaja Suomen lisäksi myös mm. Italiassa, Saksassa, Ruotsissa ja Itävallassa. Rotator on edustanut Merloa Suomessa vuodesta 1995.

Katso lisää www.rotator.fi

Yhteystiedot:
Jorma Puhakka, puh. 040 5562 774, jorma.puhakka@rotator.fi
Reijo Rönkä, puh. 040 5140 876, reijo.ronka@rotator.fi