Uutiskirje 1/2013

Toimitusjohtajan tervehdys

Edessäsi on Rotator Oy:n ensimmäinen sähköinen uutiskirje. Tulemme lähettämään sellaisen muutaman kerran vuodessa kertoaksemme ajankohtaisia asioita tuotteistamme ja palveluistamme.

Vuosi 2013 on jo kevään kynnyksellä ja konekaupan perinteiset tapahtumat lähestyvät. Tänä vuonna tulee Rotatorilla kuluneeksi 40 vuotta Nissan-trukkien ja 30 vuotta Hitachi-kaivukoneiden maahantuonnin aloittamisesta. Meillä on ollut ilo harjoittaa pitkää yhteistyötä monen asiakkaamme kanssa niin hyvinä kuin vaikeampina aikoina. Luotettava kumppanuus korostuu kun halutaan löytää paras ja tuottavin ratkaisu mitä erilaisiin tarpeisiin.

Perinteiset Tampereen alueen konekauppiaiden yhteiset konepäivät Mansen Mörinät pidetään 5-6 huhtikuuta ja esittelemme Pirkkalassa sekä uusimpia malleja että muutaman entisöidyn koneen eri vuosikymmenen varrelta. Toivottavasti sinulla on aikaa tulla tutustumaan esillä oleviin koneisiin ja keskustelemaan erilaisista ratkaisuista juuri sinun tarpeisiin. Samalla voit tutustua yhteistyökumppaneidemme esittelemiin erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Suosittu rompetori ja soppatykki palvelevat myös molempina päivinä. Tapaamisiin Pirkkalassa!