Rekrytointi

Työnantajana Rotator on alansa kärjessä. Noin 150 rotatorilaista muodostaa ammattitaitoisen joukon, joka tuntee toimialan ja asiakkaidensa tarpeet. Rotatorilla työskennellään maailman johtavien merkkien parissa konemyynnin, huollon ja asennusten, teknisen tuen ja hallinnon alueilla. Nuorekas porukka, viihtyisät toimitilat, ensiluokkaiset työvälineet, jatkuva koulutus ja työviihtyvyyteen panostaminen näkyvät – meillä viihdytään pitkään.

Etsimme Pirkkalan toimipisteeseemme

Asentajaa

Rotatorin maahantuomien uusien maarakennuskoneiden varustelutyöhön.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijalta asentajan (esimerkiksi raskaan kaluston tai autonasentajan) koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, osaamista mekaanisen asennustyön lisäksi myös auto/työkonesähköstä ja hydrauliikasta, huolellista työskentelytapaa, yhteistyökykyä sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa kilpailukykyiset edut, hyvä työilmapiiri ja vastuullinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Baronalta Miia Leponen, 040 6859 792 tai miia.leponen@barona.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten lähetäthän pian hakemuksesi.

Katso ilmoitus tästä.

Etsimme Pirkkalan toimipisteeseemme

Huoltoasentajaa

Tehtäviin kuuluu erilaisten työkoneiden huolto- ja korjaustyöt korjaamollamme.

Toivomme sinulta

Odotamme hakijalta alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, osaamista auto-/työkonesähköstä ja hydrauliikasta, vianhaku- ja ongelmanratkaisukykyä, huolellista työskentelytapaa, yhteistyötaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Haettavana on vastuullinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on modernit työtilat, ensiluokkaiset työkalut ja testerit sekä ammattitaitoinen tekninen tuki. Koulutamme sinua säännöllisesti, pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Baronalta Miia Leponen, 040 6859 792 tai miia.leponen@barona.fi. Hakuaika päättyy 26.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten lähetäthän pian hakemuksesi.

Katso ilmoitus tästä.

AVOIN HAKU

Etsimme jatkuvasti hyvän ammattitaidon ja raskaan kaluston huollon työkokemusta omaavia ripeitä asentajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alan johtavista yrityksistä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen palaute.yleinen@rotator.fi