Rekrytointi

Työnantajana Rotator on alansa kärjessä. Noin 150 rotatorilaista muodostaa ammattitaitoisen joukon, joka tuntee toimialan ja asiakkaidensa tarpeet. Rotatorilla työskennellään maailman johtavien merkkien parissa konemyynnin, huollon ja asennusten, teknisen tuen ja hallinnon alueilla. Nuorekas porukka, viihtyisät toimitilat, ensiluokkaiset työvälineet, jatkuva koulutus ja työviihtyvyyteen panostaminen näkyvät – meillä viihdytään pitkään.

Vahvistamme kurottajamyyntiämme ja haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit Merlo-kurottaiien aluemyyntipäällikkönä myöhemmin määritellyllä alueella ja annat sa­malla oman panoksesi kurottajaiiketoiminnan kehittämiseen kokonaisuutena. Työtehtäviesi keskiössä ovat asiakkaat – niin olemassa olevat kuin uudetkin. Hoidat vastuualuettasi itsenäisesti ja avaat uusia ovia aktiivisella otteella. Tilaisuuden tullen tarjoat asiakkail­lesi myös laajempia ja kokonaisvaltaisempia ratkaisuja sekä joustavampaa palvelua yhteistyössä Rotatorin muiden liiketoiminta-alueiden kanssa.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemustasi kurottajien tai vastaavien investointituotteiden parista. Tukeaksesi palvelukeskeistä liiketoimintaamme, toimintasi on erittäin asiakaslähtöistä ja ratkaisu­hakuista. Olet osa tiimiä, mutta toivomme sinulta myös itsenäistä työskentelyä. Olet ahkera ja tuloshakuinen ja sinulla on kyky sopeutua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus­taidot ja tulet luontevasti toimeen eri alojen ihmisten kanssa kaikilla organisaatiotasoilla. Englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen taito on eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän tunnetussa hyvin menestyvässä yrityksessä. Pääset vastuulliseen ja kehittyvään rooliin, johon saat vahvan konetalon koulutuksen ja ammattitaitoisen työyhteisömme tuen. Edustamamme tuotteet ovat huippulaatuisia ja yhteistyösuhteemme pitkiä, mikä takaa toimintamme jatkuvuuden ja vakavaraisuuden.

Oletko etsimämme henkilö? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jorma Puhakka, puh. 040 556 2774. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.7. mennessä osoitteeseen jorma.puhakka@rotator.fi

Lataa ja tallenna ilmoitus tästä.

HUOLTOASENTAJA

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme huoltoasentajaa. Tehtäviin kuuluu erilaisten työkoneiden huolto- ja korjaustyöt korjaamollamme Vantaan Tuupakassa.

Toivomme sinulta

Haemme asentajaa jolla on raskaankaluston huolto- ja korjaustöiden osaamisen lisäksi perusosaaminen työkoneiden hydrauliikka- ja sähkötöistä. Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen ja kykenet myös työskentelemään itsenäisesti.

Sinulla on vähintään B-ajokortti ja tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus. Englannin kielen perustaitojen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, hyvän työilmapiirin ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on modernit työtilat, ensiluokkaiset työkalut ja testerit sekä ammattitaitoinen tekninen tuki. Koulutamme sinua säännöllisesti, pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Hae paikkaa 25.6. mennessä täällä.

 

AVOIN HAKU

Etsimme jatkuvasti hyvän ammattitaidon ja raskaan kaluston huollon työkokemusta omaavia ripeitä asentajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alan johtavista yrityksistä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen palaute.yleinen@rotator.fi