UUSI NISSAN QX2-sarja – Tehoa ja suorituskykyä

18.2.2011

Uusi QX2-sarja on jatkoa suositulle QX-sarjalle QX2-sarjan AC TECH-ohjausjärjestelmä ja tehokkaat moottorit tekevät trukista erittäin tuottavan työkalun.

Koko sähköjärjestelmätoimii 80 V vaihtovirralla. Suorituskyky ja teho ovat aiemmasta parantuneet ja alentunut virrankulutus on lisännyt tuottavuutta entisestään. Uusin teknologia varmistaa turvallisuuden, toiminnot ovat nopeita ja energiankulutus vähäistä.

Uuden QX2 malliston muotoilu perustuu jo tarjolla oleviin Nissan TX ja TX4 sähkökäyttöisiin vastapainotrukkeihin. Yhteisiä tekijöitä ovat mm. LCD-näytöllä varustettu ohjauspylväs sekä ohjauspyörä. QX2:n tilavassa ohjaamossa on reilusti jalkatilaa. Mallisto sisältää myös Nissanin kehittämän riskienhallintajärjestelmän. Tarjolla on kolme mallia: 2,0, 2,5 ja 3,0 tonnin koneet, joko lyhyellä tai pitkällä akselivälillä varustettuna.

Saatavana on myös FINGERTIP-järjestelmä, joka sisältää mm. sähköisesti esiohjatut hydrauliikan hallintavivut, jolloin toimintoja on helppo hallinnoida pelkän sormenliikkeen avulla. Ergonomisesti muotoiltu ja säädettävä oikeanpuoleinen käsinoja tekee QX2 trukilla ajosta erityisen miellyttävää.